default-image

Πρεμιέρα για τον «Ορθόδοξο Λόγο» στην ΚΡΗΤΗ TV

Κρήτη
Πρεμιέρα για τον «Ορθόδοξο Λόγο» στην ΚΡΗΤΗ TV

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η εκπομπή «Ορθόδοξος Λόγος» ξεκινάει την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στις 15:30 στην ΚΡΗΤΗ ΤV με τη συμμετοχή του Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ.κ. Ειρηναίου.

Ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος με τους νέους της Αρχιεπισκοπής, συμμετέχει κάθε Κυριακή ζωντανά στον "Ορθόδοξο Λόγο".

Αναλύει θέματα που μας απασχολούν, θέματα καθημερινά, κοινωνικά, θεολογικά, επικαιρότητας με την τηλεφωνική συμμετοχή των τηλεθεατών να θέτουν τα ερωτήματα τους και να παίρνουν απαντήσεις από τους καλεσμένους της εκπομπής.

Ορθόδοξος λόγος είναι ο λόγος του Κυρίου με μηνύματα Αγάπης Αισιοδοξίας και Ειρήνης!

Μηνύματα που τόσο πολύ τα έχουμε ανάγκη για να πορευτούμε και να ελπίζουμε στην μετέπειτα ζωή μας.

Κάθε εκπομπή και ένα θέμα που μιλάει απευθείας στην καρδιά.

Η εκπομπή ξεκινά με ένα επίκαιρο θέμα "Η σημασία της 28ης Οκτωβρίου σήμερα". Η τοποθέτηση της επετείου του 'ΟΧΙ' στη σημερινή πραγματικότητα και η αξία της για την πατρίδα, τους αγώνες, τις θυσίες και την «εθνική υπερηφάνεια» του λαού μας για ανεξαρτησία, ενάντια στον οποιονδήποτε κατακτητή.

Ποια τα χαρακτηριστικά της αντίστασης του λαού μας, τότε, κατά της κατοχής, οποιασδήποτε κατοχής, που παραμένουν αναλλοίωτα έως και σήμερα, έχοντας ως βάση την πίστη στο Θεό, την ελευθερία και το σεβασμό στο ανθρώπινο πρόσωπο.

Στην εκπομπή "Ορθόδοξος Λόγος" συμμετέχει ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης, κ.κ. Ειρηναίος, ενώ συντονίζει ο καθηγητής Ποιμαντικής Θεολογίας κ. Ιωάννης Λίλης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News