default-image

Ξεβράζονται συνεχώς σακούλες με μαζούτ στο Τομπρούκ -vid/pic

Κρήτη
Ξεβράζονται συνεχώς σακούλες με μαζούτ στο Τομπρούκ -vid/pic

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπροστά σε μία θλιβερή εικόνα βρέθηκε κάτοικος της περιοχής του Καρτερού, ενώ έτρεχε στην παραλία της Αμνισού, διαπιστώνοντας ότι υπάρχουν σακούλες γεμάτες από μαζούτ που ξεβράστηκαν από τη θάλασσα.

Μέσα σε μία απόσταση μόλις 150 μέτρων, τουλάχιστον τέσσερις είναι οι σακούλες που περιέχουν αρκετή ποσότητα μαζούτ με αποτέλεσμα η θέα και μόνο της αποκαρδιωτικής αυτής εικόνας να γεννά έντονη ανησυχία και ερωτηματικά και στους κατοίκους της περιοχής, αλλά και γενικότερα του Ηρακλείου.

Ερωτηματικά που έχουν να κάνουν με την εγκληματική πράξη κάποιων να πετάξουν στη θάλασσα μαζούτ, γιατί το έκαναν και αν τελικά δεν είναι μόνο αυτές, οι σακούλες οι οποίες ξεβράστηκαν στην παραλία της Αμνισού, πόσες άλλες μπορεί να βρίσκονται στο βυθό της θάλασσας.

Πάντως, η ποιότητα της σακούλας που θυμίζει καραβόπανο, αλλά και ο κόμπος, ο επαγγελματικός, που έχει φτιαχτεί για να κλείσει η σακούλα με το μαζούτ, σίγουρα αποτυπώνει το σκοπό κάποιων και την πρόθεσή τους, ώστε το χημικό άκρως καταστροφικό για το περιβάλλον υλικό, να πεταχτεί εξ επί τούτου στη θάλασσα.

Δείτε το βίντεο:

Το πρώτο φως της ημέρας σίγουρα θα δείξει πολλά, αφού μετά το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ που μεταδόθηκε σε απευθείας σύνδεση από την ΚΡΗΤΗ TV, τα στοιχεία είναι ικανά να κινητοποιήσουν άμεσα τις αρχές και κυρίως το Λιμενικό Σώμα.

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Κουμαντάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News