default-image

Χ.Βερναρδάκης:  Το κοινωνικό μέρισμα δεν είναι σήμα εκλογών, αλλά υποχρέωση

Κρήτη
Χ.Βερναρδάκης:  Το κοινωνικό μέρισμα δεν είναι σήμα εκλογών, αλλά υποχρέωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το κοινωνικό μέρισμα για περίπου 1 εκατομμύριο κοινωνικά αδύναμους πολίτες σε ύψος 1000 ευρώ, που δεν θα αφορά μόνο συνταξιούχους και θα δοθεί μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου , δεν είναι ενόψει κάποιου εκλογικού σχεδιασμού, αλλά υποχρέωση ισοδύναμων μέτρων για τις θυσίες του ελληνικού λαού, είπε στο Ράδιο 9.84 και στο Γιώργο Σαχίνη ο Υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης , σε μία εφ όλης της ύλης συνέντευξη.

Οι εκλογές θα γίνουν το 2019 , με την ολοκλήρωση του κυβερνητικού έργου είπε. Χαρακτήρισε θετική την τοποθέτηση του ΔΝΤ μετά τις επαφές Τσίπρα με την Λαγκάρντ για την 3η αξιολόγηση, ενώ σημείωσε με νόημα ότι η όποια συμφωνία για τη Σούδα θα είναι αποτέλεσμα αναλυτικής διαβούλευσης με γνώμονα τα εθνικά συμφέροντα.

Για την κεντροαριστερά είπε ότι παρακολουθεί με ενδιαφέρον τις εξελίξεις αλλά τι ερώτημα δεν είναι το πρόσωπο που θα ηγηθεί, αλλά ποιές πολιτικές θα προωθήσει. Αυτό σημείωσε θα είναι και το ερώτημα των εκλογών του 2019.

 Νεοφιλελευθερισμός αλά ΝΔ ή κοινωνικό κράτος όπως θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ και σε αυτό το ερώτημα όπως είπε και το κέντρο της σοσιαλδημοκρατίας θα πρέπει να πάρει θέση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News