default-image

Κρητικός Μητροπολίτης απαγόρευσε γάμους λόγω στοματικού σεξ

Κρήτη
Κρητικός Μητροπολίτης απαγόρευσε γάμους λόγω στοματικού σεξ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το θυμό του Κρητικού Μητροπολίτη Ρόδου κ.κ. Κύριλλου έφερε η δημοσιοποίηση της… viral, γαμήλιας φωτογραφίας ζευγαριού Βρετανών που κάνει στοματικό σεξ και έφερε το τέλος των πολιτικών γάμων στο μοναστήρι του Αγίου Παύλου στη Λίνδο.

Τι δήλωσε ο Κρητικός Μητροπολίτης

«Δεν μπορεί στο όνομα του κέρδους, να επιτρέπουμε τη βεβήλωση του μοναστηριού», δήλωσε.

Ο Μητροπολίτης ανέφερε ότι η ιστορία με τους πολιτικούς γάμους στο μοναστήρι του Αγίου Παύλου ήταν απαίτηση της τοπικής κοινωνίας, ωστόσο το πράγμα έφτασε στο απροχώρητο. «Από τον επόμενο χρόνο θα σταματήσουν να τελούνται εκεί πολιτικοί γάμοι» είπε, αναρωτηθείς παράλληλα «γιατί θέλουν φόντο μια εκκλησία, αφού δεν κάνουν θρησκευτικό γάμο;».

Η προκλητική φωτογραφία

Ο εν λόγω πολιτικός γάμος τελέστηκε από τον πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας Λίνδου κ. Γιώργο Ελευθερίου στις 25 Σεπτεμβρίου.

Ανάμεσα στις αναμνηστικές φωτογραφίες του ζευγαριού με τους συγγενείς και τους φίλους, είναι κι εκείνη που η νύφη φέρεται να κάνει στοματικό έρωτα στον γαμπρό στο πίσω μέρος του μοναστηριού, η δημοσιοποίηση της οποίας προκάλεσε αντιδράσεις.

«Η διάρκεια των πολιτικών γάμων είναι περίπου 40 λεπτά. Η τελετή διαρκεί 10 λεπτά και στη συνέχεια το ζευγάρι και οι καλεσμένοι έχουν στη διάθεσή τους άλλη μισή ώρα για να βγάλουν φωτογραφίες. Έτσι κι έγινε με το συγκεκριμένο ζευγάρι. Αφού τέλεσα τον γάμο, αποχώρησα από το εκκλησάκι και το ζευγάρι με τους καλεσμένους έμεινε πίσω για τις καθιερωμένες φωτογραφίες μέσα στις οποίες είναι κι αυτή στο πίσω μέρος του μοναστηριού με φόντο την Ακρόπολη και με την νύφη να φαίνεται να επιδίδεται σε στοματικό σεξ με τον γαμπρό.

Αυτό έγινε μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου και οι φωτογραφίες είναι ερασιτεχνικές. Οι φωτογραφίες ανέβηκαν στον προσωπικό λογαριασμό της νύφης στο facebook, από όπου πήρε την επίμαχη φωτογραφία η "Sun" με αποτέλεσμα να διασυρθεί το μοναστήρι, η Λίνδος, το νησί μας αλλά και η χώρα μας.», δήλωσε, μεταξύ άλλων ο κ. Γιώργος Ελευθερίου.

Τι απαντά το ζευγάρι

«Το είχαμε συμφωνήσει πριν παντρευτούμε ότι θα το κάναμε. Περάσαμε όμορφα και το διασκεδάσαμε», εξομολογήθηκε η 34χρονη νύφη, σύμφωνα με τη lifo.gr.

Ποιος είναι ο Κρητικός μητροπολίτης Ρόδου, Κύριλλος

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρόδου κ. Κύριλλος (κατά κόσμον Κωνσταντίνος Κογεράκης), γεννήθηκε στην Κουμάσα Μονοφατσίου Ηρακλείου (Δήμου Γόρτυνας) στις 2 Ιουλίου 1964.

Έχει υπηρετήσει ως Αρχιδιάκονος του αοιδίμου Μητροπολίτου Αυστρίας κυρού Μιχαήλ (1991-1995), διετέλεσε Ιεροκήρυκας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης (1995-2000) και το 2000 ονομάστηκε από τον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κυρό Τιμόθεο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης.

Το 2004 εξελέγη από την Αγία και Ιερά Σύνοδο του Οικουμενικού Πατριαρχείου Μητροπολίτης Ρόδου.

Ασχολήθηκε με την αρθρογραφία στον τοπικό τύπο του Ηρακλείου και σε Εκκλησιαστικά περιοδικά. Έχει συντάξει μεγάλο αριθμό Ακολουθιών Αγίων, πολλές από τις οποίες έχουν εκδοθεί σε συλλογικές ή επιμέρους εκδόσεις.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΓΑΜΗΛΙΟΥ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟΥ ΕΡΩΤΑ

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΣΕΜΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News