default-image

Φονικό Σητεία: Με ποιον μένει τώρα το παιδί του καρδιολόγου

Κρήτη
Φονικό Σητεία: Με ποιον μένει τώρα το παιδί του καρδιολόγου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια εβδομάδα συμπληρώνεται σήμερα από τη στυγερή δολοφονία του 62χρονου καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη που τραυματίστηκε θανάσιμα, δεχόμενος σφοδρά πυρά από Βούλγαρο αστυνομικό και ενώ κατευθύνονταν με το αυτοκίνητο του στο ιατρείο του στη Σητείας.

Η τελευταία εξέλιξη στην υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο, καθώς εκτός των άλλων, όπως αποδείχτηκε το έγκλημα ήταν προμελετημένο από τον 37χρονο Βούλγαρο με συνεργό την σύζυγο του καρδιολόγου, επίσης Βουλγαρικής καταγωγής η οποία και διατηρούσε ερωτική σχέση με τον αλλοδαπό αστυνομικό, αφορά στο παιδί του δολοφονημένου γιατρού.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : ΝΕΚΡΟΣ ΑΠΟ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ -ΓΑΖΩΣΑΝ ΤΟ Ι.Χ ΤΟΥ

Πιο συγκεκριμένα στα Δικαστήρια Νεάπολης Λασιθίου, επρόκειτο να εμφανιστεί το μεσημέρι της Παρασκευής, η μητέρα της 38χρονης κατηγορούμενης και ο νομικός της εκπρόσωπος.

Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε και καθώς δεν παρέστησαν τα δύο συγκεκριμένα άτομα,αναγκαστικά δεν εκδικάστηκε και το αίτημα ασφαλιστικών μέτρων που είχε κατατεθεί στο Μονομελές Πρωτοδικείο Λασιθίου προκειμένου η γιαγιά του παιδιού του δολοφονημένου καρδιολόγου να πάρει η ίδια την επιμέλεια του.

Η εκδίκαση των οριστικών ασφαλιστικών μέτρων, σύμφωνα με το anatolh.com, θα γίνει σε τακτική δίκη σε δύο μήνες.

Μέχρι τότε το παιδί θα παραμείνει στο περιβάλλον που βρίσκεται μέχρι τώρα, δηλαδή της γιαγιάς του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ >> ΦΟΝΙΚΟ-ΣΗΤΕΙΑ:  ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΓΑΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΥ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΟ SMS TΗΣ ΧΗΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News