default-image

Τροχαίο δυστύχημα τελικά στη Σταλίδα, νεκρός ο μοτοσυκλετιστής

Κρήτη
Τροχαίο δυστύχημα τελικά στη Σταλίδα, νεκρός ο μοτοσυκλετιστής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άλλη μια οικογένεια που ντύνεται στα μαύρα και άλλη μια φορά που η Κρήτη προσθέτει ένα ακόμη νεκρό στη λίστα των ανθρώπων που «φεύγουν» έπειτα από τροχαίο στους δρόμους της Κρήτης.

Αυτή τη φορά ένας νέος άνθρωπος ο 27χρονος μοτοσυκλετιστής Γιώργος Σωμαράκης,  ταλαντούχος μουσικός,  που είχε τραυματιστεί με τη μηχανή του ενώ κινούνταν στο δρόμο της Σταλίδας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗ ΣΤΑΛΙΔΑ

Ο λαουτιέρης που μετά από δύο εβδομάδας νοσηλείας υπέκυψε στα τραύματά του

Νοσηλευόταν σε αρκετά κρίσιμη κατάσταση από τις 25 Σεπτεμβρίου στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ηρακλείου , δίνοντας μάχη τόσο ο ίδιος όσο και οι γιατροί για να τον κρατήσουν στη ζωή αλλά όπως αποδείχτηκε η… μάχη ήταν άνιση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗΣ

Ο άτυχος άνδρας έφυγε το βράδυ της Τετάρτης βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια, τους φίλους τους και όλους όσοι τον γνώριζαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΤΟ ΠΕΝΘΟΣ ΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΚΡΟ ΛΑΟΥΤΙΕΡΗ

Το 27χρονο παλικάρι στο διάστημα νοσηλείας του στο νοσοκομείο, είχε υποβληθεί και σε χειρουργική επέμβαση, ενώ μεγάλη ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στην έκκληση των δικών του ανθρώπων για  να δώσει  αίμα προκειμένου να καταφέρει ο νέος αυτός άντρας να βγει αισίως απ' αυτή την περιπέτεια που τελικά είχε την πιο τραγική κατάληξη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News