default-image

Ήλιος με… δόντια στην Κρήτη, βροχές στην υπόλοιπη χώρα

Κρήτη
Ήλιος με… δόντια στην Κρήτη, βροχές στην υπόλοιπη χώρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ήλιος, αλλά με… δόντια από αύριο στην Κρήτη, με τον καιρό να είναι κατά κύριο λόγο αίθριος σε ολόκληρo το νησί.

Από την άλλη, βροχερό θα είναι στην υπόλοιπη Ελλάδα το σκηνικό του καιρού, καθώς στα δυτικά θα υπάρξουν τοπικές βροχές και κυρίως στο Ιόνιο σποραδικές καταιγίδες, ενώ τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα νοτιοδυτικά.

Οι άνεμοι στη χώρα θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και στο Αιγαίο βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 τοπικά στα νοτιοανατολικά 6 μποφόρ.

Αναλυτικότερα η πρόγνωση για την Κρήτη, σύμφωνα με το meteo.gr:

Μέχρι 22 βαθμούς κελσίου θα φτάσει η θερμοκρασία την Πέμπτη στο Ηράκλειο, με χαμηλότερη τιμή τους 20 βαθμούς και τον ουρανό να είναι καθαρός, καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα κυμανθούν από 3 έως 5 μποφόρ Βόρειοι, Βορειοδυτικοί.

Ίδιο θα είναι το σκηνικό του καιρού και την Παρασκευή, με τον ουρανό να είναι - κατά κύριο λόγο - καθαρός και τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 22 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν Βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.

Λίγο υψηλότερη από το Ηράκλειο θα είναι η θερμοκρασία στα Χανιά την Πέμπτη, καθώς η μέγιστη τιμή της θα φτάσει μέχρι 23 μποφόρ, με τη χαμηλότερη τιμή να είναι οι 15 βαθμοί τα ξημερώματα της Πέμπτης. Ο ουρανός θα είναι καθαρός και οι άνεμοι θα πνέουν στα 2 με 3 μποφόρ Δυτικοί και Βόρειοι.

Από 15 μέχρι 22 βαθμούς θα φτάσει η θερμοκρασία την Παρασκευή, με τους ανέμους να πνέουν από 1 μέχρι 3 μποφόρ Δυτικοί και Βόρειοι, με τον ουρανό να είναι καθαρός.

Συννεφιασμένο θα είναι το καιρικό σκηνικό στο Ρέθυμνο τόσο την Πέμπτη όσο και την Παρασκευή, αφού λίγα σύννεφα θα υπάρχουν στον ουρανό κατά τις πρωινές ώρες και τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 19 έως 22 βαθμούς και τους ανέμους να πνέουν Βόρειοι στα 2 με 4 μποφόρ.

Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν στον ουρανό του Ρεθύμνου το πρωί και το βράδυ της Κυριακής, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 μέχρι 22 βαθμούς και τον άνεμο να πνέει στα 2 με 4 μποφόρ Βόρειοι.

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Από 18 μέχρι 23 βαθμούς θα κυμανθεί η θερμοκρασία στον Άγιο Νικόλαο, με τους ανέμους να πνέουν μέχρι και 5 μποφόρ Βορειοδυτικοί, ενώ λίγα σύννεφα θα υπάρχουν στον ουρανό μέχρι το πρωί.

Ίδιο θα είναι το σκηνικό και την Παρασκευή, με τον ουρανό να είναι καθαρός, από το μεσημέρι και έπειτα και τους ανέμους να πνέουν μέχρι και 5 μποφόρ Βορειοδυτικοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 μέχρι 23 βαθμούς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News