default-image

Στη φυλακή αφού τα πήρε όλα πάνω του για το φονικό /video

Κρήτη
Στη φυλακή αφού τα πήρε όλα πάνω του για το φονικό /video

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον ανακριτή Λασιθίου οδηγήθηκε λίγο πριν τις 11.30 το πρωί προκειμένου να απολογηθεί το ζεύγος Βούλγαρων που κατηγορείται για το αποτρόπαιο έγκλημα που σημειώθηκε το πρωί του περασμένου Σαββάτου στα Πιλαλήματα Σητείας, με θύμα τον 62χρονο καρδιολόγο Χριστόδουλο Καλαντζάκη. Πρώτα οδηγήθηκε ο φερόμενος δράστης, η απολογία του οποίου διήρκησε περίπου δύο ώρες.

Πρόκειται για τον 38χρονο που ήταν εραστής της συζύγου του δολοφονημένου καρδιολόγου,  στον οποίο έχει ασκηθεί η κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Ο 38χρονος έφτασε με σκυμμένο το κεφάλι στον ανακριτή, υπό ισχυρή αστυνομική δύναμη και παραδέχτηκε ότι βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία.

Προφυλακίστηκε ο Βούλγαρος

Ο φερόμενος δράστης μεταφέρθηκε στη φυλακή καθώς προφυλακίστηκε και στη συνέχεια θα μεταταχθεί στον Κορυδαλλό.

Δείτε το βίντεο και με την Βουλγάρα να οδηγείται στον Ανακριτή:

"Εγώ τον δολοφόνησα, δεχόμουν απειλές"

Σύμφωνα με το συνήγορό του , ο πελάτης του ανέλαβε πλήρως την ευθύνη της δολοφονίας και υποστήριξε ότι η Βουλγάρα δεν είχε σχέση με το φόνο. Ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε ακόμη συντετριμμένος. Όσο για τα μηνύματα που αντάλλαξε με την Βουλγάρα, υποστήριξε ότι δεν είχαν σχέση με την ενέδρα αλλά ότι αφορούσαν τη σχέση τους.

Στην ερώτηση πότε ξεκίνησε η σχέση των παράνομων εραστών, ο δικηγόρος απάντησε ότι ήταν μαζί ένα χρόνο, αποκλείοντας με τον τρόπο αυτό ότι το παιδί είναι δικό του.

Ο Βούλγαρος υποστήριξε ακόμη ότι δεχόταν απειλητικά μηνύματα αφήνοντας να εννοηθεί ότι είχε μαθευτεί η παράνομη σχέση του με τη σύζυγο του καρδιολόγου.

Μετά η απολογία της ερωμένης

Aμέσως μετά οδηγήθηκε στον ανακριτή και η γυναίκα του καρδιολόγου με την οποία φέρεται να είχε συνάψει σχέση και η οποία κατηγορείται για συνέργεια στην ανθρωποκτονία.

Και στους δύο κατηγορούμενους ορίστηκαν αυτεπάγγελτα δικηγόροι.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΧΩΡΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΑΣΤΗ ΤΗΣ, ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ Η ΒΟΥΛΓΑΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΑΠΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΚΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Το άγριο φονικό

Το άγριο φονικό σημειώθηκε στις 8:30 το πρωί του Σαββάτου στα Πιλαλήματα Σητείας, στην επαρχιακή οδό Ιεράπετρας-Σητείας. Τρεις αυτόπτες μάρτυρες που είχαν βγει για κυνήγι στους γύρω λόφους ανέφεραν στους αστυνομικούς ότι είδαν ένα άτομο να πυροβολεί με κυνηγετικό όπλο σε βάρος οδηγού αυτοκινήτου, το οποίο κινείτο στο 26ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού. Ο δράστης φέρεται να πυροβόλησε τρεις φορές εναντίον του καρδιολόγου.

Η πρώτη βολή τον πέτυχε στο κεφάλι, ενώ στη συνέχεια και, αφού το αυτοκίνητο του γιατρού είχε εκτραπεί από την πορεία του και βγήκε εκτός δρόμου, ο 38χρονος φέρεται να πυροβόλησε δύο ακόμη φορές τον 62χρονο, σκοτώνοντάς τον ακαριαία. Μετά το έγκλημα, ο 37χρονος διέφυγε από το σημείο και, όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, εθεάθη να οδηγεί ένα λευκό αυτοκίνητο μάρκας Audi.

Φωτογραφίες- βίντεο: Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News