default-image

ΕΚΑΒ: Απλήρωτοι 49 εργαζόμενοι για εκτός έδρας μετακινήσεις

Κρήτη
ΕΚΑΒ: Απλήρωτοι 49 εργαζόμενοι για εκτός έδρας μετακινήσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απλήρωτοι για τις πάνω από 60 εκτός έδρας μετακινήσεις τους 49 εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ στην Κρήτη από 1ης-1ου-2016, λέει στο Ράδιο 9,84 ο πρόεδρος των εργαζόμενων Νίκος Καλογιαννάκης και με ευθύνη της τοπικής  διοίκησης του κέντρου που δεν φρόντισε να ενημερώσει τα κεντρικά εντός των χρονικών ορίων για τα εκτός έδρας.

Όπως επισήμανε τα χρήματα που τους οφείλονται είναι πολλά η δε διεκδίκηση τους, αν δεν τελεσφορήσουν οι ενέργειες τους θα είναι η προσφυγή στη δικαιοσύνη.

 Διασώστες και πληρώματα του ΕΚΑΒ σε θέσεις μάχης

12 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί ο 1ος παγκρήτιος διαγωνισμός πληρωμάτων του ΕΚΑΒ, στον οποίο μπορούν να πάρουν μέρος ενεργοί διασώστες και πληρώματα ασθενοφόρου ΕΚΑΒ από όλη την Κρήτη. 

Οι διαγωνιζόμενοι οι οποίοι θα εξοπλιστούν με τα απαραίτητα μέσα θα κληθούν να αντιμετωπίσουν 5-6 σενάρια προσομοίωσης επειγόντων περιστατικών. 

Ο διαγωνισμός πρωτοπόρος για την Ελλάδα σκοπό έχει οι διαγωνιζόμενοι να αναπτύξουν τη συμπεριφορά, νοοτροπία και δεξιότητες που χρειάζονται για να συμμετέχουν ενεργά στην ομάδα, οι δε πολίτες να δουν από κοντά πως εργάζονται οι παραπάνω.

Τα σημεία στα οποία θα διεξαχθεί είναι: Η πλατεία στον Ευκάλυπτο-Κομμένο Μπεντένι, Πλατεία Ελευθερίας, Τάφος Καζαντζάκη, Πύλη Βηθλεέμ, και Καράβολας.

''Υψηλό παραμένει το επίπεδο παροχής υπηρεσιών των εργαζόμενων στο ΕΚΑΒ'' επισημαίνει ο πρόεδρος του Σωματείου Νίκος Καλογιανάκης στο Ράδιο 9,84 ''και αυτό προσπαθούμε να δείξουμε στους πολίτες της Κρήτης, καθώς οι οικονομικές αντιξοότητες φρενάρουν πολλές άλλες δράσεις μας''.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News