default-image

Η Επιμελητηριακή Σύμπραξη έρχεται δυναμικά στο Επιμελητήριο

Κρήτη
Η Επιμελητηριακή Σύμπραξη έρχεται δυναμικά στο Επιμελητήριο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με αφορμή τις επικείμενες εκλογές του Επιμελητηρίου, από τις οποίες επανέρχεται δυναμικά ο πρόεδρος κ. Αλιφιεράκης από το ατύχημά του, ο Μηνάς Μελισσείδης παρουσιάζει την «Επιμελητηριακή Σύμπραξη».

Σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα, 9 Οκτωβρίου, στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, παρουσιάστηκε επίσημα η ιδρυτική αυτή διακήρυξη της παράταξης.

Όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε σχετική του ανακοίνωση ο Μηνάς Μελισσείδης:

«Η παράταξή μας η κατέρχεται δυναμικά στις 2-3-4 Δεκέμβριου στις φετινές εκλογές του Επιμελητηρίου Ηρακλείου. Του μεγαλύτερου φορέα επιχειρηματικότητας της Κρήτης. Οι στιγμές είναι κρίσιμες, αλλά και οι ευκαιρίες μεγάλες. Η ευθύνη για να τις αξιοποιήσουμε βαραίνει όλους μας.

Η κρίση συνιστά μια μοναδική ευκαιρία για να δούμε πέρα από κόκκινες γραμμές και αντιλήψεις του παρελθόντος. Να συνενώσουμε ιδέες, γνώσεις κι εμπειρίες, ώστε, πέρα και πάνω από ανούσιες αντιπαραθέσεις και αδιέξοδες μικροπολιτικές, να συνεργαστούμε μαζί, απέναντι στον κοινό μας αντίπαλο: Τα προβλήματα της μικρομεσαίας επιχείρησης.

Γιατί τα προβλήματα υπάρχουν, είναι κρίσιμα - αλλά λύνονται

Απευθύνουμε λοιπόν, ανοιχτό κάλεσμα προς όλους τους επαγγελματίες και όλους τους επιχειρηματίες του τόπου μας να ενισχύσουν αυτή την αδέσμευτη και ανεξάρτητη προσπάθεια. Η πραγματικότητα είναι εδώ, τα λουκέτα, η φτώχεια, η ανεργία, είναι εδώ και στις μάχες που πρέπει να δώσουμε απέναντι σε αυτά δεν περισσεύει κανείς.

Οι πόρτες μας είναι ανοιχτές σε κάθε έναν και κάθε μια που συμμερίζεται τις ιδρυτικές θέσεις και τους στόχους μας. Ειδικά στους νέους επιχειρηματίες αυτό που ζητάμε δεν είναι απλά την ψήφο τους, αλλά την πραγματική συμμετοχή τους σε ένα ανοιχτό και πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο».

Φωτογραφία: Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News