default-image

Eπιστολή Λεμπιδάκη: Αγόρια μου σας αγαπώ με τη ψυχή μου

Κρήτη
Eπιστολή Λεμπιδάκη: Αγόρια μου σας αγαπώ με τη ψυχή μου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκλονιστική είναι η επιστολή που φέρει ημερομηνία 22 Αυγούστου και περιλαμβάνεται στην ογκώδη δικοκογραφία για την απαγωγή του Μιχάλη Λεμπιδάκη. Αποδέκτες είναι τα παιδιά του επιχειρηματία που έζησε επί 6 μήνες τον εφιάλτη στα χέρια των απαγωγέων του.

Τις πιο δύσκολες στιγμές της απαγωγής, σε μια κατάθεση ψυχής, θυμίζει τη μεγάλη αγάπη που τρέφει για τους γιους του και τους ζητάει να έχουν ψυχική δύναμη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΛΕΜΠΙΔΑΚΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ

Αναλυτικά η επιστολή του Μιχάλη Λεμπιδάκη στα αγόρια του:

Aγόρια μου,

Καταλαβαίνω τη μεγάλη δοκιμασία που περάσατε. Μου δείχνει πως την ευτυχία στη ζωή δεν πρέπει να τη θεωρούμε δεδομένη και πρέπει να έχουμε ψυχική δύναμη για τα δύσκολα που μπορεί να έρθουν...Θέλω να πιστεύω πως παρά το μεγάλο σοκ και την αγωνία σας μπορέσατε να ανταποκριθείτε στα μαθήματά σας.

Και ότι σταθήκατε στη μανούλα, τον παπού, τη γιαγιά, τον θείο δίνοντάς τους κουράγιο με τη νεανική σας αισιοδοξία. Αγωνιώ να βρεθώ δίπλα σας για να μου πείτε τα σχέδιά σας και να συζητήσουμε γι αυτά. Ελπίζω και εύχομαι να χουμε λίγο χρόνο μαζί τον Σεπτέμβρη όπου, όποτε και για ό,τι θέλετε να κάνουμε. Σας σκέφτομαι και σας αγαπώ με όλη τη δύναμη της ψυχής μου.

Θέλω να σας δω να προοδεύετε να δημιουργείτε μα πάνω απ΄όλα να στε ασφαλείς και ευτυχισμένοι άνθρωποι αγαπητοί στην κοινωνία.

Ο μπαμπάς σας

Πηγή: thetoc.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News