default-image

ΓΑΛΙΩΤΟΣ earcare: Ημερίδα για την παιδική βαρηκοΐα

Κρήτη
ΓΑΛΙΩΤΟΣ earcare: Ημερίδα για την παιδική βαρηκοΐα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η εταιρεία ΓΑΛΙΩΤΟΣ earcare σας προσκαλεί το Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 09:00 σε ημερίδα με τίτλο "Παιδική βαρηκοΐα - η σύγχρονη προσέγγιση & οι καινοτόμες τεχνολογίες Phonak και Advanced Bionics", στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης (Παλαιά Ηλεκτρική, Ηράκλειο).

Με αφορμή τα εγκαίνια του νέου Παιδιατρικού Ακοολογικού Κέντρου, στην οδό Γιαμαλάκη 50 & Σοφοκλή Βενιζέλου (εμπορικό κέντρο Iraklio Center), διακεκριμένοι ιατροί ΩΡΛ, λογοθεραπευτές και εμβοϊατρικοί μηχανικοί, θα αναλύσουν όλα τα στάδια της παιδικής βαρηκοΐας, από τη διάγνωση στην αντιμετώπιση με όλες τις υποστηρικτικές μεθόδους και τις προηγμένες λύσεις ακουστικών/ κοχλιακών εμφυτευμάτων.

• Διάγνωση νεογνικής βαρηκοΐας: Ομιλητής Δρ. Νικόλαος Χατζάκης

Ιατρός ΩΡΛ, Πανεπιστημιακή ΩΡΛ Κλινική, Νοσοκομείο ΠΑΓΝΗ

• Κοχλιακά Εμφυτεύματα: Ομιλητής Δρ. Γεώργιος Βελεγράκης,

Καθηγητής ιατρός ΩΡΛ, Πανεπιστημιακή ΩΡΛ Κλινική,

Νοσοκομείο ΠΑΓΝΗ

• Λογοθεραπευτική παρέμβαση στο βαρήκοο παιδί - η σημασία της στο παιδί με βαρηκοΐα: ομιλήτρια  Μαρία Ρουσοχατζάκη, Λογοπαθολόγος, M.S., C.C.C.

• Η σημασία και ο ρόλος ενός Παιδιατρικού Ακοολογικού κέντρου εφαρμογής ακουστικών: Ομιλήτρια  Barbara Muench / Παιδιατρική Ακοολόγος,  Phonak

• Καινοτόμα κοχλιακά εμφυτεύματα από την Advanced Bionics (AB): Ομιλητής Gianluca Terragni, Area Director South Europe AB    ,

• Διαδικασίες επιβεβαίωσης των σωστών ρυθμίσεων σε ακουστικά βαρηκοΐας για παιδιά: Ομιλητής Μιχάλης Σγουρίτσας, Παιδιατρικός Aκοοπροσθετικός

Υπεύθυνος Παιδιατρικού Ακοολογικού Phonak AB        

Την εκδήλωση μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν, γονείς και παιδιά με βαρηκοΐα, ιατροί ΩΡΛ, λογοθεραπευτές, ακοολόγοι και εκπαιδευτικοί ειδικής αγωγής.

Για τους μικρούς φίλους, θα υπάρξει παράλληλη δραστηριότητα ξενάγησης στο μουσείο και διαδραστικό παιχνίδι στον "Ερευνότοπο", τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο όπου τα παιδιά μπορούν να εξερευνήσουν τη φύση της Κρήτης.

Για πληροφορίες και δωρεάν εγγραφή στην ημερίδα καλέστε στο: 2810 - 33.4000, www.earcare-junior.gr/event

Λίγα λόγια για την εταιρεία

Για περισσότερο από 40 χρόνια, η εταιρεία ΓΑΛΙΩΤΟΣ earcare, εξειδικεύεται σε εξελιγμένες λύσεις αποκατάστασης της ακοής προσφέροντας σύγχρονα ακουστικά βαρηκοΐας και κοχλιακά εμφυτεύματα. Παράλληλα, διαθέτει την πιο μεγάλη συλλογή βοηθημάτων στην Ελλάδα για την ακρόαση της τηλεόρασης, ειδικές τηλεφωνικές συσκευές σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, βοηθήματα για την εξυπηρέτηση κωφών καθώς και αντιμετώπισης εμβοών. Εκτελεί συνταγές από όλα τα Ασφαλιστικά Ταμεία και ΟΓΑ.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες ΓΑΛΙΩΤΟΣ earcare θα βρείτε στο site www.galiotos.gr ή στο τηλέφωνο:  2810 - 33.4000

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News