default-image

Το μάθημα ζωής από τους γονείς της Ευαγγελίας που... έφυγε

Κρήτη
Το μάθημα ζωής από τους γονείς της Ευαγγελίας που... έφυγε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπορεί ο πόνος να έχει ριζώσει στην καρδιά τους ,αφού το αγγελούδι τους  η μικρή Ευαγγελία , έφυγε μια για πάντα από τη ζωή , ωστόσο η μεγαλοψυχία τους ακόμη και στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής τους αποδεικνύει ότι όσο υπάρχει ζωή υπάρχουν και άνθρωποι.

Ο λόγος για τους γονείς της μικρής Ευαγγελίας, από τα Χανιά,  που απεβίωσε πρόσφατα ,σε νοσοκομείο του Λονδίνου  μετά από σοβαρή  μάχη για τη ζωή της  και οι οποίοι προχώρησαν  σε κίνηση -αν μη τι άλλο- ανθρωπιάς,  δωρίζοντας τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τους Κρητικούς και τα οποία προορίζονταν  για τις θεραπείες της κόρης τους στο εξωτερικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Η ΜΙΚΡΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Όπως έγινε γνωστό, ο Αλέκος και η  Γεωργία Κατρινάκη , αποφάσισαν να καταθέσουν  ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, της τάξης των 185.000 ευρώ  στο λογαριασμό του  Συλλόγου Υποστήριξης οικογενειών με παιδιά που νοσούν από σοβαρές ασθένειες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από το Σύλλογο «Φάρο Ζωής»

"Μία συγκινητική κίνηση ανθρωπιάς , μέσα από τον πόνο του χαμού του παιδιού τους , έκαναν χθες οι γονείς της μικρής Ευαγγελίας από την Κρήτη . Ο Αλέκος και η Γεωργία Καστρινάκη δώρισαν στο σύλλογο τα χρήματα που προορίζονταν για τις θεραπείες της κορούλας τους για να βοηθήσουν τις περιπτώσεις των παιδιών που έχει αναλάβει ο ΦΑΡΟΣ. Το ποσό που κατατέθηκε (185.000€) θα μοιραστεί ανάλογα με τις ανάγκες στις δυο περιπτώσεις που έχουμε αναλάβει . Του μικρού Παναγιώτη Τσολάνα , που έχουμε ήδη κοινοποιήσει και του Χριστοφορου Κωνσταντόπουλου που θα κοινοποιηθεί σε λίγες ημέρες.

Αυτή σας η πράξη δίνει μεγάλη ανάσα στις οικογένειες που ανεβαίνουν το δικό τους Γολγοθά και δεν έχουν σύμμαχο το χρόνο .

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τους γονείς αυτούς , που μας ζήτησαν να σας μεταφέρουμε , στις δύσκολες αυτές ώρες .... δεν υπάρχουν καταλληλά λόγια παρηγοριάς , η σκέψη μας , το ξέρετε , είναι μαζί σας .

Με βαθιά εκτίμηση από ολόκληρο το ΔΣ και τις οικογένειες των παιδιών."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News