default-image

Η πρώτη εμφάνιση του Λεμπιδάκη στο εργοστάσιο του -pics/vid

Κρήτη
Η πρώτη εμφάνιση του Λεμπιδάκη στο εργοστάσιο του -pics/vid

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χαμογελαστός και εμφανώς αδυνατισμένος εμφανίστηκε την Τρίτη το πρωί στην εταιρεία του, Πλαστικά Κρήτης, στη Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου ο Μιχάλης Λεμπιδάκης .

Στη θεά του επιχειρηματία όλοι όσοι τον αντίκριζαν ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΥΠΟΘΕΣΗ ΛΕΜΠΙΔΑΚΗ , ΜΕΤΑ ΑΠΟ 8 ΧΡΟΝΙΑ  ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ "ΕΞΩ" ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ

Ενώ και ο πατέρας του συγκινημένος παρακολουθούσε το γιο του να χαιρετάει, εργαζόμενους και στελέχη, αδυνατώντας και οι ίδιοι από την πλευρά του  να πιστέψουν ότι επέστρεψε στα παλιά του λημέρια ο αγαπημένος τους εργοδότης.

Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης, δεν άφησε το χρόνο να πάει χαμένο. Αφού πέρασε λίγες ώρες στο σπίτι του και ξεκουράστηκε στη διάρκεια της νύχτας,  αποφάσισε να βγει και να κατευθυνθεί στην επιχείρηση του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΩΣ  ΞΗΜΕΡΩΣΕ Η ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΧΑΛΗ ΛΕΜΠΙΔΑΚΗ

Και το έπραξε αυτό διότι όλο αυτό το διάστημα μπορεί να είχε συνεχώς στο μυαλό του την οικογένεια και τους δικούς του ανθρώπους, αλλά από τις σκέψεις του δεν έλειπαν οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση του.

"Αισθάνομαι πολύ όμορφα είμαι απόλυτα υγιής, ψυχικά και σωματικά και το πρώτο πράγμα που  ήθελα σήμερα να κάνω ήταν να έρθω να βρεθώ με τους συνεργάτες μου", ήταν η πρώτη δήλωση του επιχειρηματία, στρέφοντας το βλέμμα του προς του τους δημοσιογράφους.  

Ερωτηθείς επίσης για την πιο δύσκολη φάση στην διάρκεια της 6μηνης ομηρειας του φαίνεται να απάντησε: «Με ζόρισε στο μυαλό...».

«Νιώθω περισσότερη δύναμη τώρα που είμαι εδώ» ανέφερε ο ίδιος μιλώντας στους συνεργάτες του. Μάλιστα δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την αστυνομία που τον ελευθέρωσε από την ομηρία των έξι μηνών. «Ευχαριστώ πολύ την αστυνομία, που ξέρω ότι έδρασε με μεθοδικότητα και κάτω από άκρα μυστικότητα. Έζησα έξι εφιαλτικούς μήνες». είπε ο επιχειρηματίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ :ΜΕΤΑ ΤΗΝ  ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΛΕΜΠΙΔΑΚΗ - ΣΕΙΡΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ

Φωτογραφίες - video: Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News