Κρήτη

Τα προβλήματα τον λύγισαν, σήμερα το τελευταίο αντίο

Με τον πλέον τραγικό τρόπο αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του και αφού το πέτυχε, οδηγήθηκε στην... τελευταία του κατοικία.

Με τον πλέον τραγικό τρόπο αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του και αφού το πέτυχε, οδηγήθηκε στην... τελευταία του κατοικία.

Ο λόγος για τον νεαρό άνδρα που το πρωί της Κυριακής έστρεψε την καραμπίνα πάνω του και αυτοπυροβολήθηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΡΙΝ ΑΥΤΟΠΥΡΟΒΟΛΗΘΕΙ ΑΦΗΣΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Η κηδεία του έγινε στις 11 το πρωί στο Λαράνι χωρίς ουδείς να μπορεί να πιστέψει ότι ο άνεργος πατέρας προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα, προσωπικά αλλά και οικονομικά.

Το χρονικό της αυτοχειρίας

Η μητέρα του ήταν εκείνη που βρήκε πρώτη τον γιο της σε μια λίμνη αίματος και σοκαρισμένη ειδοποίησε περίπου στις 08.30 το πρωί της Κυριακής το ΕΚΑΒ αναφέροντας ότι ο 30χρονος αυτοπυροβολήθηκε.

Ο νεαρός άνδρας που αυτοπυροβολήθηκε, είχε αφήσει και ένα σημείωμα μεσω του οποίου απευθυνόταν στην οικογένειά του εξηγώντας όλους τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοχειρία.

>> ΜΑΥΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ: ΑΥΤΟΠΥΡΟΒΟΛΗΘΗΚΕ 30ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Άμεσα κλήθηκε στην περιοχή μεταξύ Τριών Βαγιών και ΤΕΙ Ηρακλείου ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο διαπίστωσε το θάνατο του 30χρονου ενώ στο σημείο έσπευσε και η αστυνομία.

Απαρηγόρητοι οι συγγενείς του 30χρονου που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο νέος άνδρας έφυγε από κοντά τους.

Σχόλια