default-image

Επιστρέφει το Αναγεννησιακό Φεστιβάλ Ρεθύμνου

Κρήτη
Επιστρέφει το Αναγεννησιακό Φεστιβάλ Ρεθύμνου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά από δύο χρόνια επιστρέφει στο ποιοτικό, πολιτιστικό γίγνεσθαι το Αναγεννησιακό Φεστιβάλ Ρεθύμνου. Θέμα του οι Προσωπογραφίες.

Μέσα από το πρόσωπο και πολλές μορφές τέχνης, ταξιδεύουμε από την αναγέννηση μέχρι τις μέρες μας με καλλιτέχνες που θα έχουν ως σημείο αναφοράς το Ρέθυμνο από την 1η και μέχρι τις 15 Οκτωβρίου, στην πόλη και σε οικισμούς.

Στα μνημεία της πόλης του Ρεθύμνου και στους οικισμούς θα πνέει αέρας Αναγέννησης μέσα από πρόσωπα που θα αναδειχθούν με διάφορες μορφές τέχνης και προσεγγίσεις με στόχο να έρθει στο φως η αλήθεια του κάθε ένα ανθρώπου που διασυνδέεται με το κοινό από τότε, μέχρι τις μέρες μας.

Οι Προσωπογραφίες του 28ου Αναγεννησιακού Φεστιβάλ Ρεθύμνου θα μάς καθηλώσουν ως προς το ενδιαφέρον και το περιεχόμενο, αλλά και θα μάς ταξιδέψουν στα μονοπάτια της συλλογικής και ενδοσκοπικής αναγέννησης, μια ατέρμονη διεργασία στην οποία συμμετέχουν και οι μαθητές του Ρεθύμνου καθ' όλη τη διάρκεια του έτους.

Ραντεβού στο Ρέθυμνο, τα μνημεία του και τους οικισμούς του από την 1η μέχρι και την 15η Οκτωβρίου σε ένα ποιοτικό φεστιβάλ αξιώσεων και το οποίο αδημονούν επισκέπτες από όλο τον κόσμο να το βιώσουν.

Ρεπορτάζ: Ματθαίος Καπετανάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News