Κρήτη

Το λαμπερό event της ΚΡΗΤΗ TV για το νέο της πρόγραμμα! -pic

Τα βραβεία, αλλά και το νέο της... πολλά υποσχόμενο πρόγραμμα γιόρτασε με ένα λαμπερό event ο Όμιλος της ΚΡΗΤΗ TV! - Δείτε φωτογραφίες

Διπλή η χαρά για τον Όμιλο της ΚΡΗΤΗ TV, αφού όχι μόνο γιόρτασε τα βραβεία που του απονεμήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά και καλωσόρισε με τον καλύτερο τρόπο τη νέα σεζόν, η οποία αναμένεται πολλά υποσχόμενη.

Δημοσιογράφοι, παρουσιαστές, τεχνικοί, εικονολήπτες, διοικητικό προσωπικό και ολόκληρη η «οικογένεια» της ΚΡΗΤΗ TV, βρέθηκαν στο ιταλικό εστιατόριο, Tullio, στην παραλιακή Λεωφόρο του Ηρακλείου, σε μία βραδιά που τα είχε όλα: κοκτέιλ, κρασί, φαγητό, μουσική, DJ, χορό, αλλά και… βραβεία!

?

Η ομάδα της εκπομπής «Καλό Μεσημέρι»

?

Η ομάδα της εκπομπής «Ανδριανή»

?

Η ομάδα της εκπομπής «Δεύτερη Ματιά»

Από τις πιο συγκινητικές στιγμές της βραδιάς αποτέλεσε η απονομή των 9 βραβείων που κατέκτησε ο Όμιλος στα φετινά Regional Media Awards.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΑΡΩΣΕ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ Η ΚΡΗΤΗ TV (VIDEO)

?

Ελένη Κοκοσάλη - Εμπορική Διευθύντρια του Ομίλου της ΚΡΗΤΗ TV, Μιχάλης Δημητρίου, Ιωάννα Δημητρίου, Μαρίνος Μαυρίδης - Διευθυντής Παραγωγής του Ομίλου της ΚΡΗΤΗ TV και Μάνος Δημητρίου

?

?

Ο φωτογράφος, Νίκος Χαλκιαδάκης, ο δημοσιογράφος, Λευτέρης Κουμαντάκης και η γραφίστρια Νίκη Τουτουντζάκη.

?

Ο Διευθυντής Παραγωγής, Μαρίνος Μαυρίδης

?

?

Ενώ, κοινό θέμα συζήτησης σε όλες τις παρέες ήταν το ολοκαίνουριο πρόγραμμα της ΚΡΗΤΗ TV, αφού οι προετοιμασίες από όλες τις παραγωγές είναι πυρετώδεις, ώστε να είναι όλα έτοιμα… προσεχώς!

?

?

?

?

Ανανεωμένο, νεανικό, με φρέσκα πρόσωπα, νέες προτάσεις, σειρές, ταινίες, ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές, αλλά με το ίδιο κύρος και την ίδια εγκυρότητα και αμεσότητα, το νέο πρόγραμμα της ΚΡΗΤΗ TV, υπόσχεται και φέτος να σας κρατήσει την καλύτερη συντροφιά.

?

?

?

?

Γι' αυτό, και φέτος, #krititvnadeis!

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

Σχόλια