Κρήτη

Εξακολουθεί να δίνει μάχη ο 27χρονος Γιώργος στην εντατική

Οι γιατροί καταβάλλουν προσπάθειες να σταματήσουν την αιμορραγία που προκλήθηκε εξαιτίας των σοβαρών τραυμάτων στην κοιλιακή χώρα και οι οποίες φαίνεται να αποδίδουν καρπούς αργά αλλά σταθερά.

Σταθεροποιημένη φαίνεται να είναι η κατάσταση του 27χρονου που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη εντατική του ΠΑΓΝΗ μετά από τροχαίο ατύχημα το βράδυ της Δευτέρας στο δρόμο προς Σταλίδα.

Οι γιατροί καταβάλλουν προσπάθειες  να σταματήσουν την αιμορραγία του Γιώργου Σωμαράκη που προκλήθηκε εξαιτίας των  σοβαρών  τραυμάτων στην κοιλιακή  χώρα και οι οποίες φαίνεται να αποδίδουν καρπούς αργά αλλά σταθερά.  

Συγκινητική ανταπόκριση για το Γιώργο που μάχεται στη ΜΕΘ

Από την πρώτη στιγμή υπήρξε έκκληση για προσφορά αίματος με τους πολίτες να σπεύδουν να βοηθήσουν το παλικάρι που δίνει αγώνα ζωής. Αποτέλεσμα ήταν να συγκεντρωθούν αρκετές φιάλες αίματος, μια κίνηση ανθρωπιάς που συγκίνησε την οικογένεια του τραυματία η οποία αγωνιά κάθε λεπτό που κυλάει για την πορεία της υγείας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Η ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ 27ΧΡΟΝΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ

Ο 27χρονος υπεβλήθη σε  χειρουργική επέμβαση και σύμφωνα πάντα  με τους γιατρούς τα πρώτα 24ωρα παραμένουν κρίσιμα, αλλά κανείς δεν χάνει την ελπίδα του.

Σχόλια