default-image

«Το Ξέφωτο» που μιλά στην καρδιά του κάθε ακροατή

Κρήτη
«Το Ξέφωτο» που μιλά στην καρδιά του κάθε ακροατή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας μουσικός που έδωσε άλλη διάσταση στο μαντολίνο, ο Μιχάλης Κονταξάκης, επιστρέφει με ένα ολοκαίνουριο CD με τίτλο «Το Ξέφωτο».

Η συγκεκριμένη δισκογραφική εργασία παρουσιάζει μία νέα μουσική οπτική του καλλιτέχνη. Η μουσική γι' αυτόν φαίνεται να είναι το υπόλοιπο της πραγματικότητας του... είναι η καρδιά μα και τα μάτια του.

Σημαντικό για τον ίδιο η παρέα του, οι στιχουργοί, οι μουσικοί, οι ερμηνευτές.

Οι στίχοι του Γιώργη Καράτζη, Μήτσου Σταυρακάκη, Γιώργου Σταυρακάκη (Μιχαλόμπας) συντονίζουν τις αισθήσεις των ακροατών.

Οι ερμηνευτές Δημήτρης Σγουρός, Μαρίνα Δακανάλη, Μαρία Φασουλάκη, Ίριδα Τσιγάρα εξωτερικεύουν τις σκέψεις και τα συναισθήματα των στιχουργών και οι μουσικοί Κυριάκος Ταπάκης (ούτι), Σοφία Ευκλείδου (βιολοντσέλο), Αντώνης Βουμβουλάκης (κιθάρα), Κωνσταντίνος Καλατζής (κρουστά) ξυπνούν αισθήσεις και παρασύρουν κάθε ακροατή στο δικό τους το ξέφωτο.

Το cd παρουσιάστηκε την προηγούμενη εβδομάδα και ο κόσμος τον τίμησε γεμίζοντας την πλατεία Κοράη, ενώ για τον ίδιο σημαντική ήταν η παρουσία πολλών γνωστών καλλιτεχνών που βρέθηκαν εκεί για ένα ταξίδι στο δικό του το ξέφωτο.

Ακούστε την «Κόρη τα' ονείρου»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News