Κρήτη

Έφυγε για τη... γειτονιά των αγγέλων η μικρή Ευαγγελία

Η 8χρονη Ευαγγελία-Στυλιανή Καστρινάκη, από τα Χανιά, το Φεβρουάριο διαγνώστηκε με επιθηλιακό όγκο Wilms

Με την πιο τραγική είδηση ξεκινάει η εβδομάδα για την Κρήτη καθώς όπως έγινε γνωστό η 8χρονη Ευαγγελία Καστρινάκη που έδινε το δικό της αγώνα για τη ζωή και νοσηλευόταν τις τελευταίες εβδομάδες σε νοσοκομείο της Αγγλίας δεν τα κατάφερε.

Η είδηση έγινε γνωστή πριν λίγες ώρες σκορπώντας θλίψη και στους Κρητικούς που όλο αυτό το διάστημα ήταν στο πλευρό της στηρίζοντας παράλληλα και με όποιο τρόπο μπορούσαν την οικογένεια προκειμένου το αγγελούδι να καταφέρει να ταξιδέψει στο εξωτερικό για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η μικρή άφησε την τελευταία της  πνοή το βράδυ της Κυριακής στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν στην Αγγλία εξαιτίας επιπλοκών στην υγεία της, με την είδηση του θανάτου της να βυθίζει στο πένθος τους δικούς της, την Κρήτη αλλά και την Ελλάδα ολόκληρη.

Η 8χρονη Ευαγγελία-Στυλιανή Καστρινάκη, από τα Χανιά, είχε διαγνωστεί με επιθηλιακό όγκο Wilms.Έχει προσβληθεί από καρκίνο και χρειαζόταν ένα τεράστιο ποσό για να μεταφερθεί σε συγκεκριμένο νοσοκομείο στην Αγγλία.

Αρχές Σεπτεμβρίου και συγκεκριμένα μέσα σε 5 μέρες έγινε ένα μικρό θαύμα, αυτό της συγκέντρωσης χρημάτων ,380.000 ευρώ, από απλούς πολίτες, φορείς, τοπικές αρχές και όχι μόνο, απ' όλη την Κρήτη και όλη την Ελλάδα, από Αμερική μέχρι Αυστραλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΜΑΧΗ ΔΙΝΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΚΑΣΤΡΙΝΑΚΗ

Αμέσως ξεκίνησε το ταξίδι για τη ζωή και την ελπίδα με το 8χρονο κορίτσι να περνά το κατώφλι νοσοκομείου στην Αγγλία, για νέα θεραπεία.

Μάλιστα πριν φύγει για Λονδίνο, το μικρό κορίτσι με μια ζωγραφιά και το σήμα της νίκης, ευχαριστούσε  όλους όσοι τη βοήθησαν για να συγκεντρωθούν τα χρήματα προκειμένου να νοσηλευτεί στην Αγγλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

«Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου» έγραφε το αγγελούδι, δείγμα της πίστης της στην ελπίδα ότι θα έβγαινε νικήτρια από τη μάχη που έδινε που τελικά αποδείχτηκε άνιση.

Σχόλια