Κρήτη

Από τη Βουλή σύντομα στο... μαιευτήριο Κρητικός πολιτικός

Το ζευγάρι που το φετινό καλοκαίρι παντρεύτηκε μυστικά στην Τζιά, σε λίγους μήνες θα αποκτήσει το πρώτο του παιδί.

Μετά το μυστικό γάμο στην Κέα αποκαλύφθηκαν και τα ευχάριστα νέα για το πρώτο τους παιδί.

Ο λόγος για τον Ρεθυμνιώτη αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κωστή Χατζηδάκη και την σύζυγό του Πόπη Καλαϊτζή που τον Δεκέμβρη αναμένεται να υποδεχτούν το νέο μέλος της οικογένειάς τους.

Το ζευγάρι που το φετινό καλοκαίρι παντρεύτηκε μυστικά στην Τζιά, με τον Κωστή Χατζηδάκη να ανεβάζει λίγο αργότερα τις πρώτες φωτογραφίες από το μυστήριο στο Facebook, σε λίγους μήνες θα αποκτήσει το πρώτο του παιδί.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα του Secret των Παραπολιτικών, η γνωστή γιατρός και πρώην υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ. στη Β' Θεσσαλονίκης διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της και αυτός ήταν ο λόγος που την κράτησε μακριά από τον σύζυγό της, τις ημέρες της ΔΕΘ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΟ ΠΗΡΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΓΑΜΠΡΟΣ Ο ΚΩΣΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ

Συγκεκριμένα, πριν λίγες μέρες ο Κωστής Χατζηδάκης βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά δεν είχε μαζί του την σύζυγό του.

Εκείνη, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, θέλησε να μείνει στην Αθήνα, καθώς το ταξίδι σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες και την υγρασία θα την κούραζαν.

Η σύζυγος, του 52χρονου πολιτικού, Πόπη Καλαϊτζή έχει καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη και για αρκετά χρόνια εργαζόταν ως γιατρός στη Γερμανία. Πλέον έχει επιστρέψει και εργάζεται στην Ελλάδα.

tlife

Σχόλια