default-image

Άσφαλτος «πέφτει» στους δρόμους του Ηρακλείου

Κρήτη
Άσφαλτος «πέφτει» στους δρόμους του Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λακκούβες και κακή ασφαλτόστρωση είναι μερικά από τα προβλήματα που παρατηρεί κανείς φτάνοντας στο Ηράκλειο. Τα αυτοκίνητα «ανεβοκατεβαίνουν» και τα μηχανάκια πολλές φορές κινδυνεύουν να χάσουν την ισορροπία τους.

Προκειμένου να βελτιωθεί η κατάσταση στους δρόμους του Ηρακλείου, ο Δήμος Ηρακλείου θα προχωρήσει σε μία δεκαπενθήμερη… διόρθωση του οδικού δικτύου.

Συγκεκριμένα και όπως αναφέρει το δελτίο τύπου του Δήμου Ηρακλείου:

«Το Τμήμα Οδοποιίας της Διεύθυνσης Συντήρησης και Αυτεπιστασίας των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ηρακλείου ενημερώνει ότι από την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, ξεκινούν οι εργασίες ασφαλτοστρώσεων σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, στο πλαίσιο του έργου «Ασφαλτοστρώσεις δρόμων Δήμου Ηρακλείου».

Πιο συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν εργασίες φρεζαρίσματος και ασφαλτόστρωσης στους δρόμους: Γρεβενών, Χορτατσών, Κυδωνίας (έως τη συμβολή της με την οδό Μινωταύρου) και στην περιοχή της Αγίας Τριάδας στις οδούς: Βαλέστρα, Ηρακλή Κοκκινίδη, Περατσάκη, Βουρδουμπάδων, Μαλεβιζίου και Δελημάρκου.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να συμβουλεύονται τις σημάνσεις που θα καθορίζουν τις πορείες των οχημάτων.

Η διάρκεια των παραπάνω εργασιών θα διαρκέσει περίπου δέκα πέντε (15) εργάσιμες ημέρες. Σε περίπτωση παράτασης των εργασιών θα υπάρξει ενημέρωση».

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News