default-image

Που χτύπησε 35άρι με το «καλημέρα» στην Κρήτη

Κρήτη
Που χτύπησε 35άρι με το «καλημέρα» στην Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανεβαίνει και πάλι το θερμόμετρο με τον καιρό να θυμίζει περισσότερο… καλοκαίρι παρά φθινόπωρο. Ήδη από τις 10 το πρωί "χτύπησε" 35άρι στην Κρήτη και συγκεκριμένα στη Φινοκαλιά Λασιθίου, ενώ στη διάρκεια της ημέρας ο υδράργυρος φλέρταρε με τους 37 βαθμούς σε Σητεία και Μουρνιές.

Ήδη οι παραλίες αποτελούν ανάσες δροσιάς για τους λουόμενους.

Σύμφωνα με το meteo.gr :

Με αρκετές νεφώσεις στο Ηράκλειο ο καιρός σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 26 έως 31 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδινές ώρες ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με αίθριο καιρό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 26 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Για αύριο την 21/9, θα υπάρχουν λίγα σύννεφα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 24 έως 26 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους ως 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδινές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με τοπική συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 22 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Αίθριος είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 25 έως 32 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους με ένταση έως 2 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με λίγα σύννεφα, με θερμοκρασία που έως 25 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Για την Πέμπτη 21/9, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 24 έως 25 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς δυτικούς ανέμους ως 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδινές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με λίγα σύννεφα, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 21 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Αίθριος καιρό με σποραδικές νεφώσεις σήμερα στο Ρέθυμνο, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 25 έως 35 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοδυτικούς ανέμους με ένταση έως 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδινές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία στους 25 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Για την Πέμπτη 21/9, ο καιρός θα είναι αίθριος, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 23 έως 25 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους ως 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 24 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Άγιος Νικόλαος

Με αρκετές νεφώσεις ο καιρός σήμερα στον Άγιο Νικόλαο σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός παραμένει αμετάβλητος, με λίγα σύννεφα, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 23 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Για την Πέμπτη 21/9, θα εκδηλωθεί ασθενής βροχόπτωση, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 24 έως 27 βαθμούς Κελσίου και μέτριους δυτικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με ασθενή βροχόπτωση, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 22 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News