default-image

Ο Γ. Τσιρώνης στα Χανιά για τις ελληνοποιήσεις προϊόντων

Κρήτη
Ο Γ. Τσιρώνης στα Χανιά για τις ελληνοποιήσεις προϊόντων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέες προοπτικές στον τομέα της αιγοπροβατοτροφίας ανοίγονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα χάρη στην εκπόνηση των δασικών χαρτών.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ιωάννης Τσιρώνης στο περιθώριο της επίσκεψης του στον αντιπεριφερειάρχη Χανίων Απόστολο Βουλγαράκη, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι θα πάψουν οι Έλληνες παραγωγοί να είναι όμηροι πελατειακών μικροσυμφερόντων που εκβιάζουν με θολές διαδικασίες του παρελθόντος.

«Απαιτείται επιστημονική γνώση για την προστασία των ελληνικών προϊόντων» επεσήμανε ο αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Με ρύθμιση που προωθεί το Υπουργείο, στις συσκευασίες γάλακτος θα αναγράφεται σύντομα η προέλευση του, μέτρο που σύμφωνα με τον κ. Τσιρώνη, εξασφαλίζει και τους Έλληνες παραγωγούς και τους καταναλωτές.

Ο αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων χαρακτήρισε παράλογη την απαίτηση των δανειστών για αύξηση του ΦΠΑ στα αγροεφόδια.

Ο κ. Τσιρώνης απάντησε και στις επικρίσεις της αντιπολίτευσης για αύξηση της φορολόγησης των αγροτών.

Ο αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης αναφέρθηκε και στις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης με στόχο την εκπαίδευση νέων αγροτών.

Ρεπορτάζ: Βίκυ Παπαδογιαννάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News