default-image

Προφυλακιστέος ο 32χρονος Πακιστανός για το φρικτό φονικό

Κρήτη
Προφυλακιστέος ο 32χρονος Πακιστανός για το φρικτό φονικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προφυλακιστέος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης κρίθηκε ο 32χρονος Πακιστανός ο οποίος οδηγήθηκε το πρωί της Παρασκευής στα δικαστήρια για να απολογηθεί. Ο 32χρονος παραμένει κρατούμενος έως την εκδίκαση της υπόθεσης του φρικτού φονικού.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ

Ο 32χρονος πέρασε χθες, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, το κατώφλι του ανακριτή, όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΝΙΞΕΙ ΜΕ ΜΠΟΥΦΑΝ

Στο μεταξύ, φρικτές αποκαλύψεις για το βασανιστικό θάνατο του 24χρονου Πακιστανού, που βρέθηκε νεκρός σε ρέμα στην περιοχή του Τυμπακίου, φέρνει στο προσκήνιο η ιατροδικαστική εξέταση που πραγματοποιήθηκε προχθές στο νεκροτομείο του ΠΑΓΝΗ.

Ο 32χρονος καθ' ομολογία δράστης φαίνεται πως αρχικά επιχείρησε να στραγγαλίσει το θύμα, χρησιμοποιώντας ένα μπουφάν, το οποίο βρέθηκε τυλιγμένο στο λαιμό του. Αφού δεν τα κατάφερε, άρχισε να τον χτυπά με λύσσα με ένα σφυρί, πολτοποιώντας ουσιαστικά το κεφάλι του.

Ο βαθμός σήψης ήταν τέτοιος που δεν επέτρεψε στους ιατροδικαστές να κρίνουν αν υπήρχαν άλλα επιφανειακά χτυπήματα που να δείχνουν αν και με ποιο τρόπο το θύμα προσπάθησε να αντισταθεί.

Για τον ίδιο λόγο αναμένεται και η εξέταση γενετικού υλικού που έχει ληφθεί, ώστε να διαπιστωθεί αν υπήρξε και βιασμός.

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News