default-image

Τυμπάκι: Πήγε να τον πνίξει με μπουφάν βασανιστικός θάνατος

Κρήτη
Τυμπάκι: Πήγε να τον πνίξει με μπουφάν βασανιστικός θάνατος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκαριστικά στοιχεία για το άγριο έγκλημα στο Τυμπάκι έφερε στο φως η ιατροδικαστική εξέταση στο πτώμα του 24χρονου Πακιστανού καθώς ο δράστης επιχείρησε αρχικά να τον στραγγαλίσει και στη συνέχεια πολτοποίησε το κεφάλι του με σφυρί.

Φρικτές αποκαλύψεις για το βασανιστικό θάνατο του 24χρονου Πακιστανού που βρέθηκε νεκρός σε ρέμα στην περιοχή του Τυμπακίου φέρνει στο προσκήνιο η Ιατροδικαστική εξέταση που πραγματοποιήθηκε χθες στο νεκροτομείο του ΠΑΓΝΗ.

Ο 32χρονος καθ ομολογία δράστης, φαίνεται πως αρχικά επιχείρησε να στραγγαλίσει το θύμα χρησιμοποιώντας ένα μπουφάν το οποίο βρέθηκε τυλιγμένο στο λαιμό του. Αφού δεν τα κατάφερε άρχισε να τον χτυπά με λύσσα με ένα σφυρί πολτοποιώντας ουσιαστικά το κεφάλι του.

Ο βαθμός σήψης ήταν τέτοιος που δεν επέτρεψε στους ιατροδικαστές να κρίνουν αν υπήρχαν άλλα επιφανειακά χτυπήματα που να δείχνουν αν και με ποιο τρόπο το θύμα προσπάθησε να αντισταθεί. Για τον ίδιο λόγο αναμένεται και η εξέταση  γενετικού υλικού που έχει ληφθεί ώστε να διαπιστωθεί αν υπήρξε και βιασμός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ - ΤΙ ΕΔΕΙΞΕ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗ

 Ένα ενδεχόμενο που παραμένει ανοικτό καθώς αφενός ο 24χρονος βρέθηκε ουσιαστικά γυμνός αφετέρου εξαιτίας υλικού που φαίνεται να έχει εντοπιστεί στο κινητό του  δράστη το οποίο δείχνει πως διατηρούσε σεξουαλικές επαφές με ομοεθνείς του.

Ο 32χρονος αναλάμβανε εργασίες στα θερμοκήπια της περιοχής εισπράττοντας ο ίδιος την αμοιβή για ολόκληρο το συνεργείο το οποίο έβρισκε ο ίδιος επιστρατεύοντας κατά περίπτωση συμπατριώτες του, όπως έγινε και στην περίπτωση του άτυχου 24χρονου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΩΣ ΣΤΗΘΗΚΕ Η ΠΑΓΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗ ΣΤΟ ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΟ ΤΥΜΠΑΚΙ

Ο κατηγορούμενος παραμένει κρατούμενος  καθώς βρισκόταν παράνομα στη χώρα. Η δικογραφία για τη δολοφονία παραδόθηκε στα χέρια του εισαγγελέα ενώπιον του οποίου θα βρεθεί σήμερα στις 12 το μεσημέρι.

Ρεπορτάζ: Έλλη Κοκάλη

Φωτογραφία : Στέλιος Χανιωτάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News