Κρήτη

ΝΟΔΕ: «Εξάρχεια» θέλει τα Πανεπιστήμια η Κυβέρνηση

«Παραρτήματα αβάτων, τύπου Εξαρχείων, θέλει η Κυβέρνηση τα Πανεπιστήμια της Χώρας», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ΝΟΔΕ Ηρακλείου σε σχετική της ανακοίνωση, με αφορμή τις δηλώσεις Γαβρόγλου κατά της απόφασης του ΑΠΘ να ζητήσει αστυνομική συνδρομή.

«Ο Υπουργός Παιδείας κ. Κ. Γαβρόγλου πιστεύοντας πως τα πανεπιστήμια της Χώρας θα πρέπει να είναι παραρτήματα αβάτων, τύπου Εξαρχείων, αποδοκίμασε την ομόφωνη απόφαση της Συγκλήτου και του πρυτανικού συμβουλίου του ΑΠΘ να ζητήσουν δικαστική και αστυνομική συνδρομή για την αντιμετώπιση της διακίνησης και χρήσης ναρκωτικών ουσιών, εντός του Ιδρύματος.

Είναι προφανές ο Υπουργός και η υπόλοιπη «παρέα», κατ' ευφημισμόν ελληνική κυβέρνηση, έχουν ταυτίσει το άσυλο όχι με την προστασία της ακαδημαϊκής ελευθερίας, της ελεύθερης έκφρασης και διακίνησης ιδεών αλλά με την ανομία, την ατιμωρησία και την ανεμπόδιστη δράση εγκληματιών.

Η Κυβέρνηση παραδομένη στις αριστερές ιδεοληψίες της παρασύρει την εκπαίδευση σε ένα καθοδικό σπιράλ οπισθοδρόμησης και πλήρους απαξίωσης.

Η θέση της Νέας Δημοκρατίας είναι ξεκάθαρη: Αυτεπάγγελτη επέμβαση των Αρχών για όλες τις αξιόποινες πράξεις που τελούνται στα ΑΕΙ».

Σχόλια