Κρήτη

Αγιασμός παρουσία και της αυτοδιοίκησης στις Μελέσες

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Παιδείας κ. Φωτάκη, του Δημάρχου κ. Κοκοσάλη, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Επιτροπάκη, του περιφερειακού διευθυντή Εκπαιδευσης κ. Τερζάκη και του αναπληρωτή του κ. Περικλειδάκη ο αγιασμός του Γυμνασίου-Λυκείου Μελλεσων του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων.

Το «παρών» έδωσαν και εκπρόσωποι της Εκκλησίας, μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς και κηδεμόνες.

Ο Δήμαρχος κ. Κοκοσάλης δήλωσε:

«Εύχομαι σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές καλή πρόοδο, υγεία και δύναμη στη νέα σχολική χρονιά που ξεκινά. Ένας νέος κύκλος μάθησης αρχίζει για τους μαθητές του Δήμου μας με όνειρα, φιλοδοξίες, με προοπτικές προόδου και επιτυχίας.

Εύχομαι ακόμα σε κάθε εκπαιδευτικό και σε κάθε γονέα και κηδεμόνα να εφοδιαστούν με ψυχική δύναμη, υπομονή αλλά και πίστη για την επίτευξη των στόχων τους.

Εμείς θα είμαστε δίπλα σας ως Δήμος διεκδικώντας και αξιοποιώντας κάθε δυνατή χρηματοδότηση για να διασφαλίσουμε τις καλύτερες συνθήκες για τα παιδιά μας. Καλή  και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία.»

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Επιτροπάκης δήλωσε:

«Αγαπητοί μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς,

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, θα ήθελα να εκφράσω προς το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας, τις ολόθερμες ευχές μου για μία χρονιά, γεμάτη υγεία, πρόοδο και επιτυχίες.

Η παιδεία αποτελεί το θεμέλιο και την ελπίδα για κοινωνική πρόοδο, βασισμένη σε πρότυπα, αξίες και αρχές, στην ευγενή άμιλλα, την αξιοκρατία και το αίσθημα ευθύνης που πρέπει να διακρίνει τους πολίτες. Στη δύσκολη αυτή περίοδο που περνά η χώρα μας, το σχολείο μπορεί και πρέπει να είναι χώρος γνώσης, δημιουργίας και ελπίδας.

Οφείλουμε, όλοι μας να διαμορφώσουμε ένα περιβάλλον που θα συμβάλει στην επίτευξη των στόχων και των επιδιώξεων σας, για να μπορέσουν οι μαθητές, απρόσκοπτα να κατακτήσουν τα εφόδια και τις γνώσεις, για την ζωή και το μέλλον τους. Εύχομαι σε όλους δημιουργική σχολική χρονιά και καλή πρόοδο.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια