Κρήτη

«Μεταξύ σκληρής αλήθειας και ψεύτικης ελπίδας επιλέγουμε την αλήθεια»

Στην Κατερίνη βρέθηκε ο Γραμματέας ΠΕ ΝΔ – Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης στο πλαίσιο της δυναμικής παρουσίας της Νέας Δημοκρατίας στη Βόρειο Ελλάδα.

Στην Κατερίνη βρέθηκε ο Γραμματέας ΠΕ ΝΔ - Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης στο πλαίσιο της δυναμικής παρουσίας της Νέας Δημοκρατίας στη Βόρειο Ελλάδα.

Με κεντρικό σύνθημα «Συμφωνία Αλήθειας:

Οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα», ξεκίνησε το δεκαήμερο πρόγραμμα εκδηλώσεων - δράσεων, στο πλαίσιο της 82ης ΔΕΘ, που θα λάβουν χώρα σε όλη τη Β. Ελλάδα με κορύφωση την ομιλία του Προέδρου της ΝΔ κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, το Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», στις 7:30μ.μ..

Ο κ. Αυγενάκης, στην κεντρική εκδήλωση στο Επιμελητήριο Πιερίας, επεσήμανε ότι: «…Και φέτος στη ΔΕΘ ο κ. Τσίπρας εμφανίστηκε ως αμετανόητος δημαγωγός, υποσχόμενος ανάπτυξη. Εκείνος που κόστισε 100 δις ευρώ στη Χώρα.

Πανηγυρίζει για τις επενδύσεις που ο ίδιος πολέμησε και ξεχνά τα εμπόδια που ο ίδιος υψώνει, απ' το Ελληνικό, μέχρι τις Σκουριές.

Έφτασε ακόμα να μας είπε ότι μας βγάζει απ' τα μνημόνια. Ποιος; Ο πρωθυπουργός των άγριων περικοπών στις συντάξεις, στους μισθούς, στο αφορολόγητο. Ο πρωθυπουργός του ΕΦΚΑ και του ΕΝΦΙΑ που θα καταργούσε, αλλά αύξησε. Ο πρωθυπουργός του 3ου και του 4ου μνημονίου.

Σε πλήρη αντίθεση με τον Πρωθυπουργό, εμείς δεν είμαστε εδώ για να πούμε στους πολίτες αυτό που θέλουν να ακούσουν. Λέμε την αλήθεια και πως μαζί μπορούμε να οικοδομήσουμε την Ελλάδα που αξίζει σε εμάς και στα παιδιά μας. Δεν υποσχόμαστε πράγματα που δεν μπορούν να γίνουν. Μεταξύ της αλήθειας - όσο σκληρή κι αν είναι - και της ψεύτικης ελπίδας, επιλέγουμε πάντα το πρώτο.

Η Ελλάδα χρειάζεται αλήθειες και έργα.  Όχι ψέματα και λόγια.

Χρειάζεται πολιτική αλλαγή και μια αποτελεσματική Κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Στην εκδήλωση μίλησαν, επίσης, οι: κ. Νίκη Κεραμέως, Τομεάρχης Παιδείας και Θρησκευμάτων - Βουλευτής Επικρατείας, ο κ. Κώστας Γκιουλέκας, Αν. Τομεάρχης Εσωτερικών - Βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης, ο κ. Κώστας Κουκοδήμος - Βουλευτής Πιερίας, ο κ. Ιωάννης Κουρινιώτης, Πρόεδρος της ΝΟΔΕ και τα μέλη της ΠΕ ΝΔ κ.κ.  Λευτέρης Μωυσιάδης και Θανάσης Λιακόπουλος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια