default-image

Ευχές του Δημάρχου Ηρακλείου για τη νέα σχολική χρονιά

Κρήτη
Ευχές του Δημάρχου Ηρακλείου για τη νέα σχολική χρονιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο κ. Βασίλης Λαμπρινός, μία ανάσα από την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ευχήθηκε στους μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς, μία καλή σχολική χρονιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δημάρχου.

       «Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, εύχομαι σε όλους τους μαθητές μια δημιουργική πορεία στον χώρο της Γνώσης. Στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς, εύχομαι δύναμη και αντοχή στο εξαιρετικά σημαντικό έργο τους.

        Ο Δήμος Ηρακλείου, στο μέτρο των δυνατοτήτων του,  θα σταθεί και φέτος στο πλευρό τους, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για την κάλυψη των αναγκών τους.

Καλή σχολική χρονιά».

Τους αγιασμούς των σχολείων θα παρακολουθήσουν οι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και οι δήμαρχοι και στο Ηράκλειο.

Στο 19ο δημοτικό σχολείο Ηρακλείου σε πάροδο της Κνωσού θα βρεθεί τη Δευτέρα στις 9 το πρωί ο περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης  Κρήτης κ.Τερζάκης όπου θα βρεθεί και ο Αναπληρωτής Υπουργός Έρευνας και Καινοτομίας  κ.Φωτάκης.

Στον Αγιασμό για την έναρξη της σχολικής χρονιάς τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017, ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός μαζί με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Γιώργο Βλαχάκη, θα παραστούν στα σχολεία :

-6&44 Δημοτικό Σχολείο (Αγίου Τίτου)  08:30

-Kαπετανάκειο Σχολικό συγκρότημα  στις 09:00

-8ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου (Ξηρουδάκη Γ. 17) περιοχή Άγιος Ιωάννης Κνωσσού  στις 09:30

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News