default-image

Υπερσύγχρονο μηχάνημα 20.000 € στο νοσοκομείο Αγ. Νικολάου

Κρήτη
Υπερσύγχρονο μηχάνημα 20.000 € στο νοσοκομείο Αγ. Νικολάου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, με δαπάνη από την προϋπολογισμό του νοσοκομείου, αγοράστηκε νέος έγχρωμος Υπερηχοτομογράφος σύγχρονης τεχνολογίας αξίας 20.000 ευρώ για το Ακτινοδιαγνωστικό Τμήμα ο οποίος λειτουργεί ήδη καλύπτοντας τις ανάγκες των νοσηλευομένων και των εξωτερικών ασθενών.

Με δαπάνη επίσης από την προϋπολογισμό του νοσοκομείου αγοράστηκε για το ίδιο τμήμα Ψηφιοποιητής σύγχρονης τεχνολογίας για το Μαστογράφο αξίας 12.000 ευρώ ενώ εντός του μηνός αναμένεται να ξεκινήσει η διενέργεια μαστογραφιών και υπερήχων μαστού.

Επιπλέον, στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου διορίστηκαν πρόσφατα και ανέλαβαν καθήκοντα: μία μόνιμη ιατρός ειδικότητας Κυτταρολογίας, μία μόνιμη ιατρός ειδικότητας Παθολογικής Ανατομικής και ένας μόνιμος ιατρός ειδικότητας Γαστρεντερολογίας, ειδικότητες μοναδικές για το νομό Λασιθίου.

Το Κυτταρολογικό Εργαστήριο λειτουργεί ήδη από διμήνου ενώ σύντομα προγραμματίζονται η έναρξη λειτουργίας του Παθολογοανατομικού εργαστηρίου, Γαστρεντερολογικού Τακτικού Ιατρείου, Ηπατολογικού Τακτικού Ιατρείου και Ιατρείου Ενδοσκοπήσεων.

Υπενθυμίζεται τέλος ότι στο νοσοκομείο λειτουργεί τους τελευταίους μήνες τακτικό Ογκολογικό Ιατρείο τις ημέρες Δευτέρα και Τρίτη και ώρες 09:00-14:00.

Για ραντεβού και επιπλέον πληροφορίες, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στη Γραμματεία Εξωτερικών Ιατρείων του Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου στο τηλέφωνο 2841343606.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News