default-image

Δηλητηρίασε μέλισσες μετά την απόπειρα να ανατινάξει αποθήκη

Κρήτη
Δηλητηρίασε μέλισσες μετά την απόπειρα να ανατινάξει αποθήκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οργή προκαλεί η είδηση ότι ένας 51χρονος ντόπιος δηλητηρίασε 40 κυψέλες μελισσών, συνολικής αξίας 10.000 ευρώ, ενώ προηγουμένως είχε επιχειρήσει να καταστρέψει αποθηκευτικό χώρο ιδιοκτησίας ενός 52χρονου Ρεθυμνιώτη.

Ύστερα από καταγγελία του παθόντος για τα περιστατικά που εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Τρίτης στο δήμο Ρεθύμνου, η Αστυνομία ξεκίνησε τη διαδικασία αναζήτησης του δράστη ο οποίος συνελήφθη την Τετάρτη στο Ρέθυμνο.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.300 γραμμάρια ζελατοδυναμίτιδας.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε η εμπλοκή του 51χρονου, στις παραπάνω πράξεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Συνελήφθη, την Τετάρτη (06.09.2017) στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, 51χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ζωοκτονίας και απόπειρα έκρηξης.

Ειδικότερα, ύστερα από καταγγελία 52χρονου ημεδαπού, την Τρίτη (05.09.2017) το βράδυ, άγνωστος δράστης επιχείρησε ανεπιτυχώς να καταστρέψει αποθηκευτικό χώρο ιδιοκτησίας του, σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνης και στη συνέχεια δηλητηρίασε, με χρήση άγνωστης ουσίας, σαράντα (40) κυψέλες μελισσών, συνολικής χρηματικής αξίας 10.000 ευρώ, τις οποίες ο 52χρονος διατηρούσε πλησίον του εν λόγω αποθηκευτικού χώρου.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.300 γραμμάρια ζελατοδυναμίτιδας.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε η εμπλοκή του 51χρονου, στις παραπάνω αξιόποινες πράξεις, ο οποίος και συνελήφθη.

Η προανάκριση διενεργείται από το Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνης.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News