default-image

Η συγκινητική κίνηση των δασκάλων για τη μικρή Ευαγγελία

Κρήτη
Η συγκινητική κίνηση των δασκάλων για τη μικρή Ευαγγελία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ιστορία της μικρής Ευαγγελίας, που χάρη στη βοήθεια όλης της Ελλάδας κατάφερε να ταξιδέψει στην Αγγλία, έχει συγκινήσει όλον τον κόσμο, που ο καθένας ξεχωριστά, λίγο ή πολύ, κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα ό,τι πιο όμορφο: Να δώσει την ευκαιρία στο 8χρονο κορίτσι να φύγει για Αγγλία.

Η 8χρονη Ευαγγελία Καστρινάκη από τα Χανιά πάσχει εδώ και δύο χρόνια από καρκίνο στο νεφρό. Αν και κατέστη εφικτό να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα χρήματα, οι κινήσεις αγάπης γι' αυτήν δεν έχουν σταματήσει.

Αυτή τη φορά, τα σχολεία των Χανίων σύσσωμα, τη μέρα που θα χτυπήσει το πρώτο κουδούνι, θα κάνουν έρανο για τη μικρή Ευαγγελία, προκειμένου να συγκεντρώσουν χρήματα για την περαιτέρω νοσηλεία της. Και αυτή η κίνηση δείχνει πόσο ευαισθητοποιημένοι είναι οι πολίτες, πόση ανθρωπιά δείχνουν σε ένα κορίτσι που μας έχει ανάγκη!

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΛΟΝΔΙΝΟ (VIDEO)

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΗ ΔΙΚΗ Της ΜΑΧΗ ΔΙΝΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ - ΣΤΥΛΙΑΝΗ

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

«Το ΔΣ της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του Δ. Χανίων αποφάσισε στο τελευταίο ΔΣ να οργανώσει έρανο υπέρ της Ε. Καστρινάκη κατά την ημέρα του Αγιασμού των σχολείων (11/9/17) σε όλα τα σχολεία του Δήμου με την βοήθεια των Συλλόγων Γονέων και Διδασκόντων. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί προτείνεται να κατατεθεί από τον Πρόεδρο του συλλόγου ή τον Διευθυντή του σχολείου κατευθείαν στο λογαριασμό της μικρής.

Ο πρόεδρος της Ένωσης θα παρευρεθεί στις τελετές Αγιασμού των κάτωθι σχολείων:

· Δημοτικά Σχολεία 8ο Χανίων και Χωραφακίων

· Γυμνάσια 3ο-4ο Χανίων και Κουνουπιδιανών

· Εσπερινό ΕΠΑΛ Χανίων»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News