Κρήτη

Νέα διοίκηση στη ΔΕΔΙΣΑ και ανακοίνωση έργου

Ο δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας αποχώρησε από τη θέση του προέδρου της ΔΕΔΙΣΑ ανακοινώνοντας τη σύνθεση της νέας διοίκησης

Με εξασφαλισμένους πόρους από την Περιφέρεια για τη διαδικασία των απαλλοτριώσεων και τη διαβεβαίωση από πλευράς της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Περιβάλλοντος για ένταξη στο ΕΣΠΑ, το έργο της δημιουργίας νέου χώρου υγειονομικής ταφής υπολειμμάτων στην Κορακιά Ακρωτηρίου φαίνεται να μπαίνει στη φάση της υλοποίησης. Το υπάρχον κύτταρο έχει κορεστεί και ήδη θα έπρεπε να λειτουργεί νέο.

Η ολοκλήρωση των απαλλοτριώσεων είναι προϋπόθεση για την ένταξη του έργου σε πρόγραμμα του ΕΣΠΑ και τη χρηματοδότηση του με το ποσό των 14 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας αποχώρησε από τη θέση του προέδρου της ΔΕΔΙΣΑ ανακοινώνοντας τη σύνθεση της νέας διοίκησης. Πρόεδρος αναλαμβάνει ο Νίκος Παινεσάκης, αντιπρόεδρος ο Μανόλης Ανδρεάδης και διευθύνων σύμβουλος ο Γιάννης Κουτράκης.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να γίνει η μετεγκατάσταση των υπηρεσιών της ΔΕΔΙΣΑ από το μισθωμένο κτίριο της οδού Γρηγορίου πέμπτου ,στο κτίριο του πρώην δημαρχείου Θερίσου στο Βαμβακόπουλο όπου ήδη έχει στεγαστεί η υπηρεσία καθαριότητας.

Ρεπορτάζ: Βίκυ Παπαδογιαννάκη

Σχόλια