Κρήτη

Τα χρήματα βρέθηκαν φεύγει για Αγγλία η Ευαγγελία - Τι λέει ο πατέρας

Ανάρτηση που σπάει καρδιές από τον πατέρα της Ευαγγελίας: Μία υπόσχεση! Σε τρεις μέρες το Παιδί σου θα είναι Αγγλία! Μου είπε η άγνωστη.

Ο «Γολγοθάς» της 8χρονης Ευαγγελίας- Στυλιανή Καστρινάκη, από τα Χανιά που το Φεβρουάριο διαγνώστηκε με επιθηλιακό όγκο Wilms, έχει προσβληθεί από καρκίνο και χρειάζεται ένα τεράστιο ποσό για να μεταφερθεί σε συγκεκριμένο νοσοκομείο στην Αγγλία, δεν άφησε ασυγκίνητους τους Κρητικούς και φορείς, τοπικές αρχές της Κρήτης και όχι μόνο.

Τα χρήματα συγκεντρώθηκαν και ο πατέρας με μία ανάρτηση συγκινητική που «χτυπάει» ευαίσθητες χορδές ανακοινώνει την ευχάριστη είδηση για το κοριτσάκι του που πλέον έχει δικαίωμα να χαμογελάει καθώς του δίνεται η δυνατότητα να νοσηλευτεί για να θεραπευτεί και να μπορεί και εκείνο στη συνέχεια να απολαύσει τη ζωή ανέμελα και ξέγνοιαστα όπως τόσα άλλα παιδιά της ηλικίας της.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ

Ο ίδιος δεν παραλείπει να ευχαριστήσει τους Κρητικούς αλλά και τα τοπικά ειδησεογραφικά site που από την πρώτη στιγμή με τη δημοσίευση του προβλήματος του 8χρονου κοριτσιού, «μπήκαν μπροστά», σε μία προσπάθεια να κινητοποιήσουν τον κόσμο, όπως και έγινε, με τους Κρητικούς κάθε ηλικίας να σπεύδουν για να δώσουν από ένα μικρό μέχρι ένα αξιοσέβαστο πόσο για τη μικρή Ευαγγελία, επιχειρηματίες αλλά και φορείς να προχωρούν σε κινήσεις στήριξης στην οικογένειας της Ευαγγελίας.

Το κορίτσι λοιπόν φεύγει για Αγγλία έχοντας τη στήριξη των Κρητικών μικρών και μεγάλων μαζί της, τις ευχές τους για να πάνε όλα καλά και να βγει νικήτρια από αυτήν την περιπέτεια της.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΜΑΧΗ ΔΙΝΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Αναλυτικά η ανακοίνωση του πατέρα

«Μία υπόσχεση! Σε τρεις μέρες το Παιδί σου θα είναι Αγγλία! Μου είπε η άγνωστη. Κ έτσι θα γίνει. Τα Χανιά με στήριξαν, με βοήθησαν και το παιδί μου θα ταξιδέψει Αγγλία. Μαζεύτηκαν τα χρήματα για την εισαγωγή του παιδιού μου, το παιδί μου θα το πάω αγκαλιά και θα περάσω το κατώφλι της κλινικής για την ελπίδα ζωής. Τα Χανιά με βοήθησαν. Πόσα ευχαριστώ μπορώ να πω; Δεν φτάνουν. Σας παρακαλούμε μην σταματήσετε την προσπάθεια, τα έξοδα είναι πάρα πολλά, για τη διαμονή μας, για τις περαιτέρω εξετάσεις. Όταν θα μου πούνε, συγγνώμη πρέπει να κάνουμε μια έξτρα εξέταση που το κόστος θα ξεπερνά τα φυσιολογικά επίπεδα, να μπορώ να ανταποκριθώ.

Τα χρήματα φτάνουν για να περάσω το κατώφλι και γι' αυτό σας ευχαριστώ μέσα από τη ψυχή μου.

Μου δώσατε το βήμα να περάσω το κατώφλι, εσείς τα Χανιά, όλα τα κρητικά site που ανάδειξαν το πρόβλημα μου και με βοήθησαν τόσο πολύ. Θα μπούμε, Ναι, αλλά πρέπει να ανταποκριθούμε στα έξοδα, ώστε να βγούμε κιόλας από εκεί. Για όλα αυτά που θα χρειάζεται να ανταποκριθώ. Μέσα από την καρδιά μου, ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας, τον καθένα ξεχωριστά, για τα κρητικά site που με στήριξαν τόσο πολύ, για την κ. Ιωάννα Ροζακη που έβγαλε το παιδί μου στον αέρα».

Σχόλια