default-image

Πέταξαν εύφλεκτο υλικό & έβαλαν φωτιά σε γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ - photos

Κρήτη
Πέταξαν εύφλεκτο υλικό & έβαλαν φωτιά σε γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ - photos

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε εμπρησμό όπως όλα δείχνουν οφείλεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το πρωί στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Ρεθύμνου καθώς σύμφωνα με την πυροσβεστική, άγνωστοι αφού έσπασαν την πόρτα, πέταξαν εύφλεκτο υλικό με αποτέλεσμα να προκληθεί φωτιά.

Αποτέλεσμα ήταν να υποστούν σημαντικές υλικές τα γραφεία που στεγάζονταν σε διπλοκατοικία χωρίς ωστόσο να τεθούν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές αν και υπήρξε έντονη αναστάτωση από τους ενοίκους.

Η πυροσβεστική ειδοποιήθηκε λίγο μετά τις 7 το πρωί και αμέσως στην οδό Ζυμβρακάκη, μέσα στην πόλη, έσπευσαν 2 οχήματα με 6 άνδρες.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφεραν να την ελέγξουν ωστόσο είχε ήδη προκαλέσει καταστροφές στα γραφεία και σε ότι υπήρχε στο χώρο που στεγάζονταν τα γραφεία.

Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες το πυροθερμικό φορτίο που είχε αναπτυχθεί ήταν τέτοιο που στο δίπλα δωμάτιο έλιωσε το κλιματιστικό και ώρες μετά την κατάσβεση, συνέχιζαν να πέφτουν κομμάτια γύψου από την βινιέτα στην οροφή

Επί τόπου έσπευσαν στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής, πολιτευτές ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει το ανακριτικό της πυροσβεστικής που βρέθηκε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News