default-image

Ελεύθερος ο 20χρονος οδηγός του θανατηφόρου τροχαίου

Κρήτη
Ελεύθερος ο 20χρονος οδηγός του θανατηφόρου τροχαίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολοκληρώθηκε η απολογία του 20χρονου ο οποίος χτύπησε την περασμένη Πέμπτη τα δύο νέα παιδιά, τη Στέλλα και το Γιάννη με αποτέλεσμα να αφήσουν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο και ενώ είχαν βγει για βόλτα.

Λίγο μετά τη 1.30 το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η απολογία στην ανακρίτρια Χανίων του 20χρονου ο οποίος παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τους δύο νέους το πρωί της Πέμπτης στον δρόμο έξω από το Πολυτεχνείο Κρήτης.

Μετά την απολογία του ο 20χρονος οδηγός του οχήματος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΦΑΝΑΡΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ Η ΣΤΕΛΛΑ

Όπως επεσήμανε ο συνήγορος υπεράσπισης Κώστας Γκαζής, η δικογραφία δεν έχει ολοκληρωθεί, καθώς ο πελάτης του βρίσκεται ακόμη σε κατάσταση σοκ.

Ο συνήγορος ζήτησε συγνώμη εκ μέρους του 20χρονου και της οικογένειας το υκαι εξέφρασε θερμά συλλυπητήρια, στις οικογένειες των θυμάτων τονίζοντας πως το περιεχόμενο της δήλωσής είναι αληθινό και όχι ένα «φθηνό παιχνίδι» με την δικαιοσύνη, προσθέτοντας:

«Επιλέγουμε συνειδητά να κάνουμε αυτήν την δήλωση τώρα, μετά την ολοκλήρωση της απολογίας».

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ Ο 20ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΔΥΟ ΝΕΟΥΣ

Υπενθυμίζεται ότι ο  20χρονος αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια κατά συρροή, της διατάραξης ασφάλειας των συγκοινωνιών από αμέλεια, καθώς και την παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

kriti24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News