default-image

Bαρκελώνη: Το λουτρό αίματος μέσα από το κινητό Κρητικού vid

Κρήτη
Bαρκελώνη: Το λουτρό αίματος μέσα από το κινητό Κρητικού vid

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τον τρόμο, το αίμα και τον πανικό των πρώτων στιγμών, μετά το φρικτό τρομοκρατικό χτύπημα καταγράφει βίντεο, το οποίο έστειλε αμέσως μετά την επίθεση αναγνώστης του neakriti.gr, ο οποίος κατάγεται από το Ηράκλειο και μένει στην Ισπανική μεγαλούπολη. Ο αναγνώστης βίωσε τον εφιάλτη της επίθεσης από κοντά .Μέσα από το κινητό βιώνει κανείς τη φρίκη των γεγονότων που εκτυλίχθηκαν λίγο μετά την επίθεση.

Άνθρωποι που πριν από λίγα λεπτά περπατούσαν αμέριμνοι στον φαρδύ πεζόδρομο της Βαρκελώνης στην οδό Ράμπλας, να κείτονται καταγής και να ουρλιάζουν, όταν ένα λευκό βανάκι πέφτει με μεγάλη ταχύτητα πάνω τους.

Τα χαμόγελα και η ξένοιαστη διάθεση μετατρέπονται σε οδύνη και θρήνο. Άνθρωποι ουρλιάζουν σε κατάσταση σοκ! Αμέσως σημαίνει συναγερμός, οι σειρήνες ηχούν και η περιοχή αποκλείεται. Τουρίστες και ντόπιοι ζουν τον απόλυτο εφιάλτη. Σταθμοί του μετρό και του τρένου κλείνουν, το ίδιο και τα καταστήματα. Ο τόπος γεμίζει περιπολικά και ασθενοφόρα.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

Ο δράστης του χτυπήματος, παρατάει το όχημα και διαφεύγει πεζός. Λίγο αργότερα νέος συναγερμός. Δύο ένοπλοι ορμούν μέσα σε εστιατόριο. Η αστυνομία μιλά πλέον για τρομοκρατικό χτύπημα.  

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_8x20etyt/
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News