default-image

Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο "αντίο" στον 35χρονο Βενιζέλο

Κρήτη
Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο "αντίο" στον 35χρονο Βενιζέλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε η κηδεία του αδικοχαμένου Βενιζέλου Στρατάκη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο Γεροπόταμο Ρεθύμνου, με συγγενείς και φίλους να βρίσκονται στη Ροδιά συμπαραστεκόμενοι στην οικογένειά του.

Συγκλονισμένοι συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο "αντίο" στον άτυχο Βενιζέλο Στρατάκη, το απόγευμα της Τετάρτης στη Ροδιά, όπου τελέστηκε η κηδεία και η νεκρώσιμη ακολουθία στον Ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος.

Ο πόνος και η θλίψη για τα δύο άτομα που έχασαν τη ζωή τους προσπαθώντας να σώσουν τα τέσσερα παιδιά τους κάνει το γύρο της Ελλάδας. Η ανείπωτη αυτή τραγωδία συγκλονίζει.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΘΡΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ, ΠΝΙΓΗΚΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΣΩΣΑΝ

Το «τελευταίο αντίο» θα πουν συγγενείς και φίλοι στην 37χρονη Κατερίνα το πρωί της Πέμπτης στις Κάτω Αρχάνες και συγκεκριμένα στον Ιερό Ναό της Παναγίας.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΙ ΠΝΙΓΗΚΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ

>>ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ: ΠΝΙΓΗΚΑΝ ΕΝΩ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ

Το ιστορικό της τραγωδίας

Η ανείπωτη τραγωδία -όπως έγραψε τα μεσάνυχτα το neakriti.gr- εκτυλίχθηκε νωρίς το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου στην παραλία του Γεροποτάμου στο Ρέθυμνο όπου τέσσερα ανήλικα παιδιά είδαν να πνίγονται στη θάλασσα ο πατέρας και η μητέρα τους.

Πρόκειται για γονείς από το Ηράκλειο που έχασαν τη ζωή τους προσπαθώντας να σώσουν τα παιδιά τους που κινδύνευαν από τα κύματα της θάλασσας βυθίζοντας δύο οικογένειες στο πένθος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News