default-image

Το Ασκληπιός Διάγνωσις μαζί με τον ΟΦΗ στη μάχη για άνοδο

Κρήτη
Το Ασκληπιός Διάγνωσις μαζί με τον ΟΦΗ στη μάχη για άνοδο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το διαγνωστικό κέντρο «Ασκληπιός Διάγνωσις» έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια εργαστήριο εργοφυσιολογίας της άθλησης σε συνεργασία με το «Εθνικό Ινστιτούτο Άθλησης και επιδόσεων της Γαλλίας - Παρίσι»  (INSEP).

Η ΠΑΕ ΟΦΗ και το προπονητικό Team του Νίκου Παπαδόπουλου εμπιστεύτηκαν το «Ασκληπιός Διάγνωσις» για τη διενέργεια της απαραίτητης διαδικασίας εργομετρικού ελέγχου ενόψει της φετινής επίπονης προετοιμασίας των ποδοσφαιριστών του και πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League.

Το διαγνωστικό κέντρο «Ασκληπιός Διάγνωσις» έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια εργαστήριο Εργοφυσιολογίας της Άθλησης σε συνεργασία με το «Εθνικό Ινστιτούτο Άθλησης και Επιδόσεων της Γαλλίας - Παρίσι»  (INSEP). Στο εργαστήριο του κέντρου η επιστημονική ομάδα βρίσκεται υπό την καθοδήγηση του έμπειρου καρδιολόγου Φάνη Ζαμπετάκη  και του διακεκριμένου γυμναστή Μανώλη Πλουμάκη.

Ο Kος Μ. Πλουμάκης Καθηγητής Φυσικής Αγωγής - προπονητής στίβου και φυσ. Κατάστασης αθλημάτων τόνισε: «Η διενέργεια ολοκληρωμένων και αξιόπιστων εργομετρικών εξετάσεων αποτελεί ένα από τα πλέον σύγχρονα και ανταγωνιστικά εργαλεία στον επαγγελματικό Αθλητισμό. Η αγαπημένη ομάδα της πόλης μας μέτρησε με ακρίβεια την αθλητική απόδοση των ποδοσφαιριστών της ώστε το προπονητικό της επιτελείο να εκπονήσει το πλέον στοχευμένο και αποδοτικό πρόγραμμα προετοιμασίας κάνοντας υπερήφανους για μια ακόμη χρονιά όλους τους φίλαθλους της Κρήτης».

Ο επικεφαλής της επιστημονικής ομάδας, κος Φάνης Ζαμπετάκης  δήλωσε: «Το Ασκληπιός Διάγνωσις, αναπόσπαστο κύτταρο της κοινωνίας του Ηρακλείου, δεν μπορούσε να λείπει από τη δύσκολη φετινή μάχη του ΟΦΗ για την επίτευξη της ανόδου στη Super League και τελείωσε λέγοντας  ότι αναπτύξαμε με την υποστήριξη του κορυφαίου Ινστιτούτου της Γαλλίας ένα υπερσύγχρονο εργαστήριο με σκοπό να απολαμβάνουν οι αθλητές όλων των αθλημάτων πλέον σύγχρονες υπηρεσίες εργοφυσιολογίας της Άθλησης, επιπλέον του κλασικού καρδιολογικού ελέγχου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News