default-image

"Καμπάνα" σε Τσέχο γυμνιστή στις Γούβες

Κρήτη
"Καμπάνα" σε Τσέχο γυμνιστή στις Γούβες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ήθελε να απολαύσει την κρητική θάλασσα, όπως τον γέννησε η μητέρα του, ωστόσο, τελικά κατέληξε με χειροπέδες… Ο λόγος για έναν τουρίστα Τσεχικής καταγωγής, ο οποίος βρέθηκε σε παραλία της ευρύτερης περιοχής των Γουβών Ηρακλείου, βγάζοντας το μαγιό του, παρά τις συστάσεις των υπόλοιπων λουομένων - μεταξύ των οποίων βρίσκονταν και παιδιά -, οι οποίοι είχαν μείνει στήλη «άλατος».

Ως αποτέλεσμα, ο Τσέχος συνελήφθη, και οδηγήθηκε ενώπιον του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου, το οποίο τον καταδίκασε σε φυλάκιση 20 ημερών, με τριετή αναστολή.

Ο Τσέχος δεν είχε διορίσει συνήγορο υπεράσπισης και έτσιυπερασπίστηκε ο ίδιος τον εαυτό του ενώπιον της Έδρας. Συγκεκριμένα, ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι δε γνωρίζει καλά αγγλικά και ότι αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο δεν κατάλαβε ότι οι υπόλοιποι λουόμενοι του ζήτησαν να ντυθεί, κρύβοντας τα απόκρυφα σημεία του.

Σημειώνεται, εξάλλου, ότι ο κατηγορούμενος ζήτησε συγγνώμη που προκάλεσε άθελά του - όπως ισχυρίστηκε - πρόβλημα με τη συμπεριφορά του.

Ωστόσο, όπως υποστήριξε, αυτόπτης μάρτυρας που κατέθεσε ενώπιον του Δικαστηρίου, όταν οι λουόμενοι απευθύνθηκαν ενοχλημένοι στον Τσέχο ζητώντας του, να φορέσει το μαγιό του, εκείνος όχι μόνο κατάλαβε τι του έλεγαν, αλλά ήταν και ειρωνικός απέναντί τους.

Ρεπορτάζ: Νικόλας Αγγελίνος

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News