default-image

Πιάστηκε στα "πράσα" με λαθραίο καπνό

Κρήτη
Πιάστηκε στα "πράσα" με λαθραίο καπνό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο παράνομος καπνός ναργιλέ μονοπωλεί αυτή τη φορά το ενδιαφέρον του Λιμεναρχείου Ηρακλείου αφού εντοπίστηκε νεαρός άντρας ο οποίος έφερε πάνω του 1,8 κιλά χύμα καπνού.

Συγκεκριμένα πρόκειται για έναν 29χρονο αλλοδαπό ο οποίος το πρωί της Τρίτης συνελήφθη στο λιμάνι Ηρακλείου έπειτα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου.

Τα χρήματα που… γλίτωνε ανέρχονταν στα 435,71 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λιμεναρχείου:

«Ένας 29χρονος αλλοδαπός συνελήφθη, πρωινές ώρες σήμερα, από στελέχη του γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου, για κατοχή λαθραίων καπνικών προϊόντων.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον ανωτέρω, στον λιμένα Ηρακλείου,  κατά την αποβίβαση του από Ε/Γ - Ο/Γ πλοίο, προερχόμενο από λιμένα Πειραιά, βρέθηκε στην κατοχή του μία νάιλον συσκευασία με χύμα καπνό μικτού βάρους 1,8 κιλών, η οποία δεν έφερε την ένσημη ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης.

Η ανωτέρω ποσότητα κατασχέθηκε και παραδόθηκε στο Τελωνείο Ηρακλείου όπου γνωστοποιήθηκε ότι το σύνολο των διαφυγόντων δασμών και φόρων ανέρχονται στο ύψος των 435,71 ευρώ.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News