default-image

Αλώνιζαν στη Χερσόνησο και έκλεβαν περίπτερα και ξενοδοχεία

Κρήτη
Αλώνιζαν στη Χερσόνησο και έκλεβαν περίπτερα και ξενοδοχεία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνολικά επτά υποθέσεις κλοπών εξιχνιάστηκαν το πρωί της Τρίτης στο Δήμο Χερσονήσου με θύτες 4 νεαρούς άντρες εις βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία.

Οι τέσσερις άντρες φέρονται να αφαίρεσαν μεταξύ άλλων χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, είδη καπνού και άλλα αντικείμενα συνολικής χρηματικής αξίας, άνω των 15000 ευρώστην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Χερσονήσου.

Πρόκειται για έναν 20χρονο ντόπιο και τρεις αλλοδαπούς με καταγωγή από την Αλβανία και ηλικίας 25, 23 και 21 ετών.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Αστυνομίας:

«Εξιχνιάστηκαν, σήμερα (08.08.2017) από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, επτά (07) περιπτώσεις κλοπών και μία απόπειρα κλοπής, που διαπράχθηκαν σε δωμάτια ξενοδοχείων, περίπτερα και κατάστημα (μίνι μάρκετ), στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Χερσονήσου.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 20χρονου ημεδαπού και τριών αλλοδαπών υπηκόων Αλβανίας, ηλικίας 25, 23 και 21 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Από την εμπεριστατωμένη και ενδελεχή προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι, οι ανωτέρω δράστες, κατά το χρονικό διάστημα από την 02.05.2016 έως και την 26.07.2017, διέπραξαν συνολικά επτά κλοπές και μία απόπειρα κλοπής.

Συγκεκριμένα, αφαίρεσαν χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, είδη καπνού,, κινητό τηλέφωνο και διάφορα άλλα είδη, η συνολική αξία των οποίων υπερβαίνει τις 15.000 ευρώ.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News