default-image

Παράνομα... τσιγάρα στο σπίτι 48χρονου

Κρήτη
Παράνομα... τσιγάρα στο σπίτι 48χρονου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι παραβάσεις της νομοθεσίας πάνω σε πολλά και διάφορα ζητήματα είναι ουκ ολίγα. Αυτή τη φορά η είδηση έρχεται από έναν 48χρονο στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 222 συσκευασίες καπνού και 403 πακέτα τσιγάρα.

Ο 48χρονος ημεδαπός, σύμφωνα με την Αστυνομία, κατηγορείται για παραβάσεις της νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα.

Κατά τη διάρκεια έρευνας στο σπίτι του κατηγορούμενου το πρωί της Δευτέρας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν η ανωτέρω ποσότητες από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Συνελήφθη, σήμερα (07.08.2017) το πρωί, στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, 48χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικών ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης παράνομου καπνού, σήμερα το πρωί (07.08.2017) από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 48χρονου.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 222 συσκευασίες καπνού συνολικού βάρους 11,1 κιλών και 403 πακέτα τσιγάρα τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου στερούνταν τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης.

Ανωτέρω ποσότητα καπνού και τσιγάρων κατασχέθηκε και θα αποσταλεί στο Τελωνείο Ηρακλείου.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News