default-image

Βάφτισε το γιο του ο Γ.Πιτσούλης - Γλέντι μέχρι το πρωί pics

Κρήτη
Βάφτισε το γιο του ο Γ.Πιτσούλης - Γλέντι μέχρι το πρωί pics

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια ξεχωριστή βραδιά που θα θυμάται για όλη του τη ζωή ήταν η χθεσινή για το πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης Γιώργο Πιτσούλη που με τη σύζυγο του Ευαγγελία Πλευράκη βάφτισαν το δεύτερο παιδί τους.

Και το όνομα αυτού: Νικόλας. Το μυστήριο τέλέστηκε στον Άγιο Κωνσταντίνο στις Γούβες ενώ ακολούθησε γλέντι στην αυλή του σχολείου στην Κασταμονίτσα, τόπο με τον οποίο έχει ιδιαίτερη σχέση ο κ. Πιτσούλης

Νονοί του Νικόλα, είναι ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Ηρακλείου Άρης Ροζάκης και ο πολύ καλός του φίλος Γιάννης Καρσαπιδάκης.

Συγγενείς και φίλοι ήταν εκεί για να δώσουν τις ευχές τους στους ευτυχισμένους γονείς που είχαν στο πλευρό τους και την γλυκύτατη κορούλα τους Εμμανουέλα.

Βέβαια δεν θα μπορούσε να λείψει από αυτήν την ιδιαίτερη στιγμή του προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης, ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης, μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου, δήμαρχοι και εκπρόσωποι τοπικών αρχών.

Το γλέντι στην Κασταμονίτσα κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες ενώ ο Νεκτάριος Σαμόλης διασκέδασε τους παρευρισκόμενους.

Το neakriti.gr ευχεται στο ζεύγος Πιτσούλη να τους ζήσει ο νεοφώτιστος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News