Κρήτη

"Θέλω να μου λες" από τον Μ. Κονταρό και την Panik Platinum

«Θέλω να μου λες»: το νέο τραγούδι του Μανώλη Κονταρού είναι γεγονός. Κυκλοφορεί εδώ και λίγες μέρες από την Panik Platinum σε μουσική Σωτήρη Δαραμούσκα και στίχους Σωτήρη Μπίσδα.

Η μουσική και οι στίχοι έρχονται να επισφραγίσουν το μουσικό ύφος του Μανώλη Κονταρού που χρόνια αναγνωρίζει ο κόσμος στην φωνή συμπληρώνοντας πινελιές που κουμπώνουν στην εμπειρία, τη σοφία και την αλλαγή την καλυτέρευση!

Συμβαίνει μάλιστα πάνω στην καλύτερη στιγμή - τώρα που οι καθημερινές συναντήσεις με τους Κρητικούς σε κάθε γωνιά της Κρήτης -  δείχνουν ένα πράγμα: ότι η μακρόχρονη προτίμηση των ανθρώπων στον Μανώλη Κονταρό είναι σθεναρή.

Σημαντικός συμβολισμός στην συνοδευτική φωτογραφία του νέου τραγουδιού το… λευκό πουκάμισο που δίνει έμφαση στην ελπίδα και το όνειρο που κρατά όλους τους ανθρώπους στην ζωή.

Βασικά χαρακτηριστικά η απλότητα , η αρμονία και οι λέξεις - κλειδιά που δίνουν στο τραγούδι την δυναμική του…

Η ωριμότητα του Μανώλη Κονταρού , οι συναντήσεις του με καλλιτέχνες όπως η Γλυκερία και η πολυσύνθετη διαδρομή σε μαγαζιά και κοινό που ξεφεύγουν από τα στενά όρια, όλα έρχονται να «κλειδώσουν» μουσικά σε ένα τραγούδι που μεταφέρει το πιο δυνατό και ανθρώπινο μήνυμα: της αγάπης στην ζωή!

Θέλω σαν πουκάμισο λευκό να με φοράς

κι όταν την ψυχούλα μου σκεπάσει το σκοτάδι

Θέλω να μου λες πως μ' αγαπάς

Ακούστε το νέο τραγούδι του Μανώλη Κονταρού:

Σχόλια