default-image

Ο Διοικητής Τροχαίας έγινε μπαμπάς - η μαντινάδα στο γιο

Κρήτη
Ο Διοικητής Τροχαίας έγινε μπαμπάς - η μαντινάδα στο γιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της κοινής τους πορείας, ζουν ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛΑΣ Κρήτης και Διοικητής του Τμήματος  Τροχαίας Αγίου Νικολάου Πέτρος Ζερβάκης και η σύζυγός του.

Το πρωί της Πέμπτης η υπαστυνόμος Ζήνα Σπυριδάκη, έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι, βάρους 3,5 κιλών.

Ο μικρός Ζερβάκης, σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες δημοσιογραφικές πληροφορίες «κλέβει καρδιές». Όπως φαίνεται από την ανάρτηση του ευτυχισμένου πατέρα, που τον καλωσόρισε στη ζωή με μία μαντινάδα, ο μικρός Ζερβάκης ονομάζεται Μανώλης.

«Χαράς τη μάνα που γεννά άντρα και καμαρώνει , να 'ναι θεριό να μην μπορεί κιαμιά να τον μερώνει. Καλωσόρισες Μανώλη», έγραφε η ανάρτηση του Πέτρου Ζερβάκη που έκανε γνωστή τη ευχάριστη είδηση σε φίλους και συναδέλφους, που έχουν σπεύσει να ευχηθούν με κάθε τρόπο στους ευτυχισμένους γονείς και τους υπερήφανους και πολύ συγκινημένους παππούδες του νεογέννητου.

Ευχόμαστε ολόψυχα κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία στο Πέτρο, τη Ζήνα και στο μικρό Μανώλη υγεία και κάθε χαρά στη ζωή του .

Ε.Κ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News