default-image

Ζουν το δράμα τους στην οδό Πάρη

Κρήτη
Ζουν το δράμα τους στην οδό Πάρη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζουν το δράμα τους οι κάτοικοι της οδού Πάρη στο Γιόφυρο, αφού αντιμετωπίζουν στενότητα, έλλειψη ασφαλτοτάπητα, έλλειψη αποχετευτικού και φυσικά αδιέξοδο!

Το θέμα έχει δημοσιοποιηθεί πολλές φορές, όμως οι κάτοικοι για άλλη μια φορά ζητούν τα αυτονόητα για το δρόμο που τους... κλήρωσε να ζουν!

Ζητούν υποδομές για πιο ανθρώπινες συνθήκες.

Σε νέα επιστολή τους προς την εφημερίδα μας αναφέρουν:

«Μήνες αργότερα και το πρόβλημα μένει στην ίδια ακριβώς κατάσταση. Ζητάμε δρόμο... ένα δρόμο που θα εξυπηρετήσει εκατοντάδες κατοίκους... Γιατί η Πολιτεία αδιαφορεί για εμάς;;;; Δε χρειάζεται να θρηνήσουμε θύματα για να στρέψουν το ενδιαφέρον τους οι αρμόδιοι φορείς στο πρόβλημά μας.

Υποφέρουμε από έντονες δυσοσμίες, κουνούπια και κατσαρίδες από τον εκτεθειμένο κεντρικό αγωγό της αποχέτευσης.

Ο χειμώνας, δε, θα είναι αρκετά δύσκολος. Τρέμουμε για το τι πρόκειται να αντιμετωπίσουμε τότε. Κανένας ως τώρα δεν έδειξε ενδιαφέρον για την οδό Πάρη. Απαιτούμε ισάξια αντιμετώπιση με τους λοιπούς πολίτες αυτής της χώρας.

Δε ζητάμε τίποτα παράλογο... παρά τα αυτονόητα.

Παρακαλούμε τη δρομολόγηση για τη διευθέτηση του θέματος πριν να συμβεί κάτι πιο σοβαρό απ' όσα ατυχήματα έχουν ήδη σημειωθεί μέχρι σήμερα. Ζητούμε το θέμα μας να επαναδημοσιοποιηθεί, προκειμένου οι Αρχές να μας δείξουν την πρέπουσα σημασία, καθώς έως τώρα αδιαφορούν πλήρως».

Άραγε υπάρχει πρόβλεψη από το Δήμο Ηρακλείου;

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΓΙΟΦΥΡΟ: Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΧΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΤΡΑΓΩΔΙΑ

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΑΦΟΡΗΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟ ΓΙΟΦΥΡΟ - ΒΙΝΤΕΟ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News