Κρήτη

Αποκαθίσταται το οδικό δίκτυο στο Μαλεβίζι

Εργασίες αποκατάστασης αναμένονται το επόμενο διάστημα στο οδικό δίκτυο του Δήμου Μαλεβιζίου.

ΟΙ εργασίες θα πραγματοποιηθούν έπειτα και από την έγκριση πίστωσης ποσού 300.000 €, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Αναλυτικότερα και σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου, πρόκειται για στοχευμένες παρεμβάσεις σε οδούς που έχουν υποστεί εκτεταμένες φθορές από διάφορες αιτίες και που αποσκοπούν στην αναβάθμιση των συνθηκών ασφαλείας για οδηγούς και πεζούς, καθώς και στην βελτίωση της καθημερινότητας κατοίκων και επισκεπτών τουριστικών, αστικών και περιαστικών περιοχών.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Μια ακόμα στοχευμένη παρέμβαση με στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και των πολλών χιλιάδων επισκεπτών του Μαλεβιζίου ξεκινάει το επόμενο διάστημα. Πρόκειται για απαραίτητες εργασίες σε συγκεκριμένα σημεία του οδικού δικτύου του Δήμου μας που χρήζουν αποκατάστασης, για τα οποία και μπορέσαμε να εξασφαλίσουμε την σχετική χρηματοδότηση.

Θα ήθελα θερμά να ευχαριστήσω τον Υπουργό Αλέξανδρο Χαρίτση και τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη για την πολύτιμη βοήθειά τους, τον Βουλευτή Ηρακλείου Γιάννη Μιχελογιαννάκη για την συμβολή του, όπως επίσης και το μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Βουλγαράκη για την θερμή και διαρκή υποστήριξή του».

(Φωτογραφία αρχείου)

Σχόλια