default-image

Μυστηριώδης θάνατος 13χρονου τουρίστα, στη βάρκα για Ελούντα

Κρήτη
Μυστηριώδης θάνατος 13χρονου τουρίστα, στη βάρκα για Ελούντα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραγική κατάληξη είχαν οι διακοπές, που έκανε στην Κρήτη με την οικογένειά του, για ένα 13χρονο αγόρι, το οποίο, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής αιτίες, έπαθε ανακοπή μέσα σε σκάφος, επιστρέφοντας από εκδρομή στη Σπιναλόγκα.

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι το 13χρονο αγόρι, από τη Γερμανία, ετοιμαζόταν σε λιγότερο από ένα μήνα να γιορτάσει τα 14α γενέθλιά του, γι' αυτό και είχε έρθει με τη μητέρα, τον παππού και τη γιαγιά του για διακοπές στην Κρήτη.

Το χρονικό της τραγωδίας

Το πρωί της Κυριακής, ο 13χρονος τουρίστας, επιστρέφοντας στο λιμάνι της Ελούντας από την επίσκεψη στο νησί της Σπιναλόγκας και λίγο πριν «δέσει» το σκάφος στο λιμανάκι, το παιδί που καθόταν δίπλα στη μητέρα του, έγειρε το κεφάλι του στο πλάι και λιποθύμησε, χωρίς όμως να έχει καμία άλλη ενόχληση, όπως τόνισαν οι οικείοι του.

Σύμφωνα με το anatolh.gr, αμέσως έγιναν προσπάθειες ανάνηψης από ιδιώτη γιατρό που ήταν στο σημείο, ενώ το ασθενοφόρο διακόμισε το άτυχο παιδί στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, όπου παρά τις επίμονες προσπάθειες των γιατρών, το παιδί δεν κατάφερε να επανέλθει και κατέληξε από ανακοπή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το παιδί δε φαίνεται να είχε προβλήματα υγείας, με το μόνο αξιοσημείωτο να είναι ότι ο νεαρός έφηβος είχε ψηλώσει απότομα, φτάνοντας σε μικρό χρονικό διάστημα τα 196 εκατοστά.

Η νεκροψία - νεκροτομή, θα πραγματοποιηθεί στο ΠΑΓΝΗ, αναμένεται να διαλευκάνει το μυστηριώδη θάνατο του εφήβου τουρίστα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News